Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David Růžička z Nových Syrovic B sestřelil Slavice


Branky


0

Jen jediný střelec se prosadil v zápase dvou ohrožených týmů sestupu. David Růžička se trefil hned čtyřikrát a díky tomu si Nové Syrovice B vezou výhru ze Slavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Růžička načal skóre

Slavice se po minulé porážce v Radoticích a výhře Domamily v Nových Syrovicích propadli na samé dno tabulky a právě Nové Syrovice B byli dalším soupeřem Slavic. Oba týmy tak nezačaly vůbec jaro dobře a ve dvou úvodních zápasech nezískali ani bod a dokonce ještě nerozvlnily soupeřovu síť. Podzimní duel skončil zcela jasnou výhrou Nových Syrovic B 5:0. Domácí drželi z hosty nerozhodné skóre až do 22. minuty, kdy se začal střelecky prosazovat David Růžička -0:1. A ve 30. minutě  David Růžička již navýšil na 0:2 a stanovil tak poločasový výsledek.

A zase střílel jen Růžička

Než stačili domácí něco udělat s výsledkem, museli v 53. minutě čelit pokutovému kopu, který opět proměnil David Růžička -0:3. V 60. minutě pak Nové Syrovice přidaly další gól a opět zásluhou Davida Růžičky -0:4. O zápasu tak bylo prakticky rozhodnuto a zápas se tak mohl bez jakýkoliv nervů dohrávat.



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Linhart Jiří, trenér: V poslepované sestavě jsme neměli proti soupeři posílené ho o hráče A týmu šanci. Náš výkon byl tristní.

SK Nové Syrovice B
Weidenthaler Jakub, hráč: Byli jsme rádi, že jsme se k zápasu sešli. Fotbal byl docela slušný, dávali jsme si i dobré nahrávky.



Sestavy


SK Slavice
. Picmaus [-] - Z. Fekiač [-] , J. Daňhel [-] , P. Zima [-] , M. Fogaš [-] , O. Mařan [-] , Š. Tomek [-] (45. R. Linhart [-] ) , T. Janoušek [-] (31. J. Novotný [-] ) , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Jelínek [-]

SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - J. Vlček [-] , L. Fryauf [-] , J. Lang [-] (25. L. Houserek [-] ) , D. Růžička [-] , J. Marek [-] (68. P. Fouma [-] ) , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , P. Jenerál [-] , V. Štěpanovský [-] , V. Toman [-]

ŽK: 22. P. Jelínek , 80. J. Daňhel - 53. J. Marek , 81. L. Nejerál .
Hráči zápasu: L. Němec - D. Růžička , V. Štěpanovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - MITÁŠ Milan, ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.