2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč porazila druhý Rudíkov


Branky


0

Ve šlágru kola by ani případná výhra Rudíkova na vítězství v celé soutěži nestačila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácím se trochu vyprázdnila marodka od posledního zápasu a i když stav některých nebyl úplně stoprocentní, tak do zápasu nastoupili. Jediný problém měli Valečští v útoku, jelikož tři obvyklí hráči hrající na tomto postu nemohli do utkání zasáhnout. Absence klasického útočníka se projevila také na hře Valče, která první půl hodinu držela míč mnohem víc než soupeř, ale finální fáze vázla. Rudíkov vyčkával,  nikterak nenapadal přihrávající si domácí obránce a když získal míč, hrozil rychlými protiútoky. Po půl hodině hry jakoby domácí odpadli a hosté se začali čím dál více dostávat do šancí - ta největší se otřela o břevno Mackovy branky. Několik dalších střel skončilo vedle branky nebo je likvidoval pohotový brankář Macek a tak se stav utkání do poločasu nezměnil.

Domácí dvakrát udeřili

Sotva minutu po začátku druhého poločasu se však skóre již měnilo. Procházka našel dlouhým míčem Brabce zabíhajícího za obranu, ten si míč navedl na pravou nohu, vystřelil kolem obránce a míč se dokutálel přesně k tyči bezmocného Doležala - 1:0. Nebezpečnějším týmem byli hosté, ale nedokázali vyzrát na jistého Zdeňka Macka v brance Valče. Druhý gól mohli přidat domácí, po centru z levé strany a po excelentním zpracováním však Cabejšek trestuhodně zazdil jasnou gólovku. A tak musel přijít až tajný žolík - střídající Michal Kopuletý. Po třech minutách na hřišti zužitkoval přihrávku od Brabce a obstřelil vybíhajícího brankáře hostů a svým prvním gólem v soutěžním utkáním za muže rozhodl o konečném výsledku 2:0 pro domácí. Valeč tak tuto sezónu nepoznala na domácím hřišti hořkost porážky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Utkání začalo opatrně, oba týmy vyčkávali. První půl hodinu jsme soupeře moc k ničemu nepustili, pak si vytvořil nějaké šance, které naštěstí nevyužil. Pozitivem je úspěšnost naší střelby, dnes jsme moc šancí neměli a dokázali jsme dvakrát skórovat.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , O. Kopuletý [-] (87. P. Burian [-] ) , P. Saitl [-] - M. Kárník [-] , D. Procházka [-] (72. M. Kopuletý [-] ) , M. Dufek [-] , J. Sirota [-] (60. M. Chytka [-] ) , F. Macek [-] , D. Cabejšek [-] - J. Brabec [-] (81. J. Kremláček [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] , L. Benáček [-] - P. Trnka [-] (77. V. Skryja [-] ) , O. Štolpa [-] , L. Nožička [-] , J. Miškela [-] (61. M. Jaša [-] ) - M. Skryja [-] (22. J. Koch [-] ) , F. Komínek [-] (79. Z. Trnka [-] )

Hráči zápasu: J. Brabec , M. Kárník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - MILOTA Tomáš, MACEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.