Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B se výhrou s Valčí zachránily


Branky


0

Pojišťovací výhru, která znamená záchranu zaznamenala rezerva Rapotic proti již jasně třetí Valči

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali dvakrát dorovnat skóre

existenčním zápase o záchranu ve třetí třídě, jsme hostili Valeč, mužstvo, které má jistou třetí pozici v tabulce. Byli to hosté, kteří začali aktivně a udržovali pro nás vysoké tempo zápasu, my jsme se snažili pozorně bránit a vyrážet k rychlým výpadům. První gólová akce se podařila ve 14. minutě, kdy po pasu vystřelil Laš, hostující brankář dokázal ještě vyrazit, ale Strašák pohodlně uklidil míč do sítě. Aktivita hostí slavila úspěch ve 28. Minutě, kdy vyrovnával Kremláček. Před koncem poločasu přišla naše velmi rychlá akce po ose Strašák, Matoušek,  Laš a ve 37. minutě jsme vedli 2:1, ale opět hostující Kremláček ve 39. minutě srovnal stav.

Hattrick Milana Laše dopomohl domácím k jasné výhře

Ve druhé půli valečtí trošku polevili, a tak bylo na hřišti více místa pro útočení. Po gólových přihrávkách uklízeli do sítě v 53. minutě Matoušek a v 66. Laš. Hosté ještě hrozili, především z trestných kopů, kdy nám soupeřův záložník málem přerazil břevno, ale poslední slovo si vzal kanonýr zápasu Laš, který zatočil svoji levačku nechytatelně k tyči a tak pojistil naši záchranu v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Tesař Josef, hráč: Bez ohledu na výsledek se zdálo, že jsme narazili na jaře na nejsilnější a nejfotbalovější tým a vítězství stálo mnoho sil.

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: K utkání jsme přijeli s torzem sestavy, od posledního utkání se zranili nebo onemocněli další čtyři hráči. Přesto si troufnu říct, že jsme byli první poločas lepším týmem a klidně jsme mohli být ve vedení, nebýt neuznaného gólu kvůli údajnému ofsajdu. Druhý poločas jsme odpadli fyzicky, ale výsledek je pro nás krutý.



Sestavy


FC Rapotice B
T. Laš [-] (85. A. Sobotka [-] ) - P. Matoušek [-] , L. Man [-] (46. J. Kovářík [-] ) , R. Strašák [-] (51. A. Chatrný [-] ) , M. Laš [-] , J. Tesař [-] , P. Císař [-] (80. M. Pavlíček [-] ) , K. Kovařík [-] , D. Slaný [-] , J. Konečný [-] (76. R. Zezula [-] ) , M. Dobeš [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] , P. Saitl [-] (75. M. Kárník [-] ) - D. Procházka [-] , M. Kopuletý [-] (82. J. Pokorný [-] ) , F. Macek [-] - J. Brabec [-] , J. Kremláček [-] , M. Veselý [-] - D. Vender [-] (46. J. Sirota [-] ) , O. Kopuletý [-]

ŽK: 57. D. Slaný , 74. J. Konečný , 78. A. Chatrný - 63. M. Veselý .
Hráči zápasu: M. Laš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - LAŠ Milan (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.