Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice přehrály oslabený Březník


0

Radkovice využily oslabení Březníku k výhře a výrazně se přiblížili k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padli tři branky

 Radkovice přivítaly v dalším domácím zápase již zachráněný Březník a nutně potřebovaly zvítězit, což by s největší jistotou znamenalo záchranu. Radkovice navíc chtěli svému soupeři oplatit porážku z podzimu v poměru 2:0. V první půli se domácí v 6. minutě poprvé prosadili Václavem Štolzem, který ovšem vyrovnával na 1:1, protože o minutu dřív poslal hosty překvapivě do vedení Milan Požár. Na další gól čekali domácí diváci až do 42. minuty kdy se prosadil Radek Odstrčil -2:1.

Domácí již jasně dominovali

Hodinu hry drželi hosté šanci na nějaký bodový zisk, až se prosadil v 60. minutě Tomáš Růžička -3:1. V 64. minutě navýšil skóre na 4:1 Lukáš Pekárek. Domácí pak již zápas kontrolovali a v 75. minutě dovršil vedení domácích na 5:1 Lukáš Kočí.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Štolz [-] (70. L. Kočí [-] ) , M. Hlouch [-] (60. J. Nemeškal [-] ) , L. Pekárek [-] (73. M. Konfršt [-] ) , J. Hofman [-] (76. R. Žák [-] ) , V. Štolz [-] , R. Odstrčil [-] , V. Zahradník [-] , M. Nováček [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , M. Stříž [-] , M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] - Š. Malach [-] , M. Sýkora [-] , J. Trojan [-] - M. Požár [-] - D. Vérosta [-]

ŽK: 44. M. Požár , 55. M. Stříž .
Hráči zápasu: R. Odstrčil - M. Požár .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - SÝKORA Milan (N), VYSKOČIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.