Rouchovany zaslouženě vyhrály


Branky


0

Další důležitý krok k záchraně udělali hráči Rouchovan, když porazili rezervu Rapotic 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

 

Opravdu pekelně horké počasí panovalo v sobotních odpoledních hodinách, když na hřiště do Rouchovan přijely Rapotice. Utkání začalo oťukáváním a chybělo mu trochu šťávy. Byla to hra mezi velkými vápny bez ohrožení jakékoliv brány. V 11. minutě přišel první impuls, který vyslal Standa Roubec. Kombinace na levém křídle a zakončení pravačkou k tyčce otevřelo skóre utkání 1:0. To nastartovalo domácí celek a začala se rodit jedna šance za druhou. Dvakrát zvonilo břevno v podání Robina Havelky a Jardy Slabého a pak následně několik nepřesných a neumístěných zakončení i dalších rouchovanských hráčů. Přítrž tomu všemu nezdaru udělal Patrik Křivánek v 38. minutě, kdy uklidil míč do branky za záda hostujícího gólmana. Hlavní pořadatel snad nestihl ani přepnout světelnou tabuli a krásnou individuální akci předvedl opět Patrik K. Vybojoval míč a několika kličkami se dostal před brankáře, kterému míč prostrčil mezi nohy 3:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Domácí pojistili výhru čtvtým gólem

 

Druhá půle místy probíhala „jako ve zpomaleném filmu“ neboť žhnoucí slunce vyšťavovalo pobíhající hráče na hřišti. O šance pro domácí však nebyla nouze. Úspěšné dotažení do konce však vázlo. Sem tam se vzepřeli i hosté, ale jejich snažení povětšinou utnula obranná formace a co už prošlo, hravě likvidoval David Holoubek. Až 63. minuta přinesla rouchovanskou pojišťovací branku, kterou si připsal Jarda Slabý. Tak se utkání už s poklidem bez stresu dohrálo a všechny body zůstaly doma.

 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Utkání začalo oťukáváním a chybělo mu trochu šťávy. Byla to hra mezi velkými vápny bez ohrožení jakékoliv brány. Druhá půle místy probíhala jako ve zpomaleném filmu.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, MAŠA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.