2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel padl ve Valči


Branky


0

Teprve druhou porážku v sezóně utrpěli fotbalisté Pyšele. Ta však znamená, že náskok na Rudíkov je již jen dvoubodový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půlhodině udeřili

Valeč šla do utkání bez čtyř hráčů základní sestavy a musela povolat dorostence a dva již nehrající hráče, přesto to na výkonu nebylo příliš znát. Domácí bojovali a hned na začátku zápasu se dostal do šance Brabec, který hlavičkou překonal vyběhnutého brankáře hostů, za kterého však zaskočil stoper Šoukal a odkopl pryč míč kutálející se do branky. Také hosté se snažili útočit, zejména agilní Tůma dělal domácí obraně problémy, ale když už se dostal do zakončení, s jeho pokusy si poradil dnes bezchybný brankář Macek. Skóre se tak měnilo až v 31. minutě, kdy po centru Dufka ze standardní situace míč lehce tečoval Jan Ludvík a překonal brankáře hostů - 1:0. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se očekávala převaha hostů, ale ti stále ne a ne dostat se do šance. A tak přišel trest, František Macek výborně potáhl míč po lajně a přízemním centrem našel ve vápně volného Jana Brabce a ten skóroval i přes bolestivý střet s brankářem - 2:0. Po nepřesné přihrávce mezi domácími obránci se pak z úhlu řítil na branku hostující Tůma, ale střelu reflexivně vykopl nohou Zdeněk Macek. Po roce se domácím fanouškům představil na hřišti Vítězslav Chládek a v této sezóně to mohla být premiéra jako hrom, když šel po patičce Brabce sám na brankáře, v koncovce však selhal. Nic víc zajímavého už zápas nenabídl. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: I přes velké množství absencí jsme dokázali zvítězit, v obraně jsme hráli zodpovědně, zlepšila se produktivita a celé utkání jsme bojovali. Od prvního mužstva tabulky jsme očekávali o něco lepší výkon.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Chytka [-] , P. Chládek [-] , J. Ludvík [-] (61. V. Chládek [-] ) - D. Procházka [-] (80. M. Kopuletý [-] ) , M. Kárník [-] , M. Dufek [-] (66. M. Veselý [-] ) , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] (87. P. Burian [-] ) - J. Brabec [-] (85. J. Kremláček [-] ) - P. Saitl [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] - D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , J. Oulehla [-] - J. Tůma [-] , J. Höfner [-] - O. Tůma [-]

ŽK: 2. D. Cabejšek , 15. M. Dufek , 59. D. Procházka - 75. R. Šoukal .
Hráči zápasu: M. Chytka , F. Macek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KONVALINA Michal, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.