2:2
(1:1)
8. J. Pekárek (vl.)
65. O. Suk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice se Smrkem smírně


Branky


13. L. Pekárek , 70. L. Pekárek - 8. J. Pekárek (vl.) , 65. O. Suk
0

Radkovice dvakrát dotahovaly vedení hostů což stačilo v boji o záchranu na jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy odpověděli na vedoucí gól hostů

Do Radkovic přijel Smrk, který vyhrál poslední čtyři zápasy a probojoval se do první poloviny tabulky a své umístění tak může v poklidném zbytku sezóny ještě vylepšit. Naopak Radkovice stále ještě nemají jistotu záchrany, ale všechny tři domácí jarní zápasy dokázaly vyhrát. Na podzim ale Smrk jasně vyhrál na svém hřišti. Před šedesáti přítomnými diváky vstoupili do zápasu lépe hosté, které poslal do vedení vlastní brankou Jaromír Pekárek -0:1. Jméno Pekárek se potom o pět minut později objevilo v kolonce střelců, kdy se trefil ale domácí Lukáš do správné sítě, který vyrovnal na 1:1. Do konce první půle se skóre utkání mohlo ještě několikrát změnit, ale oba brankáři byli na svých místech.

Lukáš Pekárek opět pouze vyrovnal

Také ve druhém poločase se čekalo kdo první skóruje. Hlavně domácí tým se snažil urvat výhru ve svůj prospěch, ale opak byl pravdou. V 65. minutě totiž vrátil hostům vedení Ondřej Suk -1:2. A opět to domácím trvalo na vyrovnání pět minut a opět se o něj postaral Lukáš Pekárek -2:2. Do konce zápasu už žádná branka nepadla, a to i po nastřelené tyči domácího celku. A tak se nakonec všechny body dělily.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: V první půlce padli dva rychlé góly, domácí byli lepší. Druhá už byla vyrovnanější. Bod bereme, v závěru zápasu domácí totiž ještě nastřelili tyč.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] , I. Pelikán [-] (60. L. Kočí [-] ) , M. Němec [-] , J. Hofman [-] , V. Štolz [-] , L. Štolz [-] (46. J. Nemeškal [-] ) , V. Zahradník [-] , M. Nováček [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-]

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - V. Jaskula [-] (66. M. Havlík [-] ) , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , F. Nováček [-] - M. Pitor [-] , T. Man [-] , F. Wortner [-] , O. Sobotka [-] (67. L. Slavík [-] ) - O. Suk [-] , T. Polovčík [-] (55. O. Maláč [-] ) -

Hráči zápasu: L. Pekárek - K. Ondrák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - SÝKORA Milan (N), MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.