Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B s plným počtem hráčů vedení neudržely a sestupují


0

Hrotovice B neukončily černou sérii porážek ani díky nabytému kádru v zápase s Březníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Hrotovice B jakoby již zabalily konec sezóny a jejich poslední skalní příznivci tak byli spíše zvědavy v jak početné sesttavě vyběhnou domácí borci. Březník si tak měl přijet na hřiště soupeře pro stvrzení záchrany. Podzimní měření sil přineslo nerozhodný výsledek 1:1. Ale tentokrát byl počet hráčů nečekaně vyšší na domácí straně. A na hře to bylo samozřejmě taky znát. Již v 8. minutě se Hrotovice po třech zápasech půstu trefily, a to zásluhou Martina Horáka -1:0. Domácí tento gól nabudil a ve 28. minutě přidal druhou branku Dominik Denemarek -2:0. Hosté se na odpověď nezmohli, a tak šli do kabin zaslouženě veseleji domácí Hrotovice.

Hosté zápas nakonec otočili

Ve druhé půli hosté do svého soupeře vlítli a dokázali Milanem Požárem snížit na 2:1. V 56. minutě pak vyrovnal Libor Rybníček na 2:2 a mohlo se začít hrát od znova. V 74. minutě pak přišel dokonalý obrat, kdy se trefil hostující Jiří Zedníček a bylo to 2:3. Domácí se pak již na vyrovnání nezmohly a opět prohráli.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] - R. Fiala [-] , L. Škoda [-] (87. T. Novotný [-] ) , D. Florian [-] (45. J. Virgl [-] ) , L. Votava [-] (64. M. Virgl [-] ) , M. Horák [-] , M. Holoubek [-] (45. M. David [-] ) , Z. Kovář [-] , J. Dufek [-] , R. Novák [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Křivánek [-] , M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] , M. Sýkora [-] (45. R. Sobotka [-] ) , V. Franěk [-] , J. Trojan [-] , J. Zedníček [-] - M. Požár [-] - J. Krupička [-]

Hráči zápasu: L. Rybníček .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - GRUBER Patrik, VYSKOČIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.