Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice opět prohrály


Branky


0

Fotbalisté Třebenic prohráli svůj čtvrtý zápas v řadě a nebezpečně se přibližují pásmu sestupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybojovali dvougólový náskok

Fotbalisté Valče zajížděli opět na venkovní půdu, kde se proti nim střetli Třebenice, kterým se jaro vůbec nedaří a tabulkou se propadají až k sestupovým příčkám. Naopak Valeč si výhrou v Koněšíně bezpečně pojistila třetí příčku tabulky. Podzimní vzájemný zápas skončil výhrou Valče 2:1. Prvních pětadvacet minut vypadalo, že by se diváci gólů v první půli nemuseli ani dočkat, ale ve 28. minutě načal sedmiminutovou přestřelku hostující David Cabejšek -0:1. Ve 30. minutě to zásluhou Jana Ludvíka bylo již 0:2. Domácí se ale nenechali zahambit a Jiří Čtvrtníček snížil ve 34. minutě na 1:2. O minutu později, ale dostal opět Valeč do dvougólového vedení Michal Dufek -1:3.

Hosté přidali ještě jeden gól

Po změně stran si již hosté hlídali dvougólové vedení a zároveň se snažili skóre navýšit. V 79. minutě pak dal Jan Brabec definityvní tečku za zápasem -1:4. V 82. minutě pak domácí Karel Kocmánek uviděl druhou žlutou kartu a musel jít předčastně do sprch.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Utkání se hrálo za velkého tepla, přesto se první poločas hrál ve slušném tempu. Soupeř byl lepší na míči, ale my nebezpečnější a rychlými útoky jsme zatápěli soupeřově obraně. V druhém poločase jsme se nikam nehnali, čekali na chybu soupeře a spoléhali na brejky. Když to Třebenicím nešlo fotbalově, tak začali být podráždění a zkoušeli nás rozhodit všemi možnými způsoby, ale ani to se jim nepodařilo a za celý zápas si nevypracovali pořádnou gólovou šanci. Soupeř nás ničím nepřekvapil.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - J. Čtvrtníček [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , J. Kučera [-] (52. R. Kunce [-] ) , M. Filipec [-] , T. Ondráček [-] (82. V. Fiala [-] ) , L. Buchal [-] , V. Fiala [-] (63. M. Ondráček [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , J. Ludvík [-] (54. P. Zikán [-] ) , O. Kopuletý [-] , M. Chytka [-] - J. Sirota [-] (55. M. Salák [-] ) , F. Macek [-] , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] (46. M. Kárník [-] ) , D. Procházka [-] - J. Brabec [-] -

ŽK: 72. K. Kocmánek - 54. J. Ludvík , 59. M. Dufek , 82. P. Chládek . ČK: 83. K. Kocmánek .
Hráči zápasu: J. Pokorný , D. Cabejšek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.