4:1
(3:0)
69. L. Vala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B si připsaly důležitou výhru


Branky


13. M. Laš , 30. R. Strašák , 39. J. Tesař , 87. M. Laš - 69. L. Vala
0

Zápas dvou rezervních týmů skončil výhrou Rapotic B, která jim přiblížila záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali třikrát udeřit

Zápas začali aktivněji hosté, ale postupem času se aktivity chopili domácí a vytvářeli si brankové příležitosti. Už ve 13.min se po rychlém protiútoku dostal k míči Laš a uklidil ho k tyči - 1:0. Na další branku se čekalo do 30. min, kdy po rozehraném autu ideálně odcentroval Matoušek a Strašák hlavou zvýšil na 2:0. A právě Strašák našel pěkným centrem hlavu Tesaře, který stanovil výsledek 3:0 po první půli, ve které se ještě zranil hostující hráč a tak šli hosté do deseti, ale počty na hřišti se vyrovnaly po druhé žluté Konečného ve 43. minutě.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Snad i pod dojmem náskoku nastoupili do druhé půle domácí lehkovážněji a karta se začala postupně obracet ve prospěch hostí. V 69. minutě zachytili chybnou rozehrávku a po laciné brance na 3:1 vycítili šanci na lepší výsledek. Dostávali se do gólových příležitostí, některé pochytal Ješina, něco šlo vedle a když hostující útočník minul z metru prázdnou branku, měli po nadějích na bodový zisk. V závěru domácím konečně vyšel jeden z útoků a Laš pečetil na konečných 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Tento zápas jsme potřebovali zvládnout za tři body, což se nám povedlo. V první půli jsme byli lepší a produktivnější. Ve druhé půli nás lehce ukolébal výsledek, ale hosté využili pouze jednu šanci. Z pohledu celého zápasu jsme měli k vítězství přeci jenom blíže.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - R. Strašák [-] , J. Dvořáček [-] , P. Matoušek [-] , M. Laš [-] , J. Tesař [-] , P. Císař [-] (61. M. Pavlíček [-] ) , K. Kovařík [-] (76. D. Slaný [-] ) , J. Konečný [-] , L. Man [-] , M. Dobeš [-] (46. R. Zezula [-] )

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - J. Kazda [-] , P. Karas [-] , L. Vala [-] , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] , A. Rybníček [-] , T. Jakubec [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , L. Hnízdil [-]

ŽK: 22. J. Konečný . ČK: 43. J. Konečný .
Hráči zápasu: M. Laš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - KOLAŘÍK Aleš (N), MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.