M. Nováček 32. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany po prohře v Radkovicích opět poslední


Branky


32. M. Nováček (p.)
0

Gól z penalty rozhodl o třech bodech pro domácí Radkovice, které se tak odpoutaly z poslední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

 

Dosti bídného počasí jsme se dočkali v neděli, při utkání Radkovic s Rouchovany. Silný vítr lynčoval hřiště a na něm pobíhající hráče. Sem tam přivál sluníčko, ale spíše černá mračna a dokonce i déšť se sněhem. Vskutku aprílové počasí, stejně tak jako výkon hostujícího celku.

 

I za této nepřízně počasí však úvod patřil Rouchovanům. Domácí se dostávali pod tlak a hosté se ocitli  hned v několika tutovkách. Do zakončení se dral Lukáš Diviš, nad brankářem však nevyzrál. Několik nahrávek z křídla a středu hřiště obdržel Jaroslav Slabý na hranici velkého vápna, ale koncovka ho zklamala. To bylo prvních pěta-dvacet minut. Pak ale Rouchovany vypnuly úplně. Bez bojovnosti, bez chuti vyhrát, bez chuti zabojovat, bez chuti naběhnout si, bez chuti hrát fotbal. Hra i nadále probíhala převážně mezi vápny a hráči spíše než s protihráči bojovali s terénem a s klimatickými podmínkami. Pak přišel zákrok krajního beka ve vápně Rouchovan, který byl mimo hranici pravidel a následný pokutový kop měnil stav utkání na 1:0.

 

Ve druhé půli branka nepadla

 

Druhou půli pouze pokračovala mizérie hostů, což domácím plně vyhovovalo a soustředili se pouze na bránění výsledku z prvního dějství. Rouchovany vypálili na branku za celý zápas něco přes dvacítku střel, ale mezi tři tyčky se vlezli jen dvě, s těmi si brankař domácích hravě poradil.

 



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] , M. Němec [-] (61. L. Štolz [-] ) , J. Nemeškal [-] (88. V. Kočí [-] ) , R. Odstrčil [-] (80. R. Žák [-] ) , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-] , V. Zahradník [-] , M. Nováček [-] , T. Růžička [-] , V. Štolz [-]

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , R. Zloch [-] - R. Havelka [-] , L. Ludvík [-] (76. J. Maša [-] ) , P. Křivánek [-] , P. Pachr [-] - J. Slabý [-] (70. M. Diviš [-] ) , L. Diviš [-] - O. Urban [-]

ŽK: 25. T. Růžička , 36. V. Štolz .
Hráči zápasu: M. Kašparides - P. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.