T. Man 27.
T. Man 36. (p.)
2:6
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk lídra o body neobral


Branky


27. T. Man , 36. T. Man (p.) - 22. J. Tůma , 42. J. Tůma , 51. L. Sobotka , 52. L. Sobotka , 60. J. Tůma , 78. J. Tůma
0

Vedoucí Pyšel si odvezl ze hřiště Smrku další tři body za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Smrk přivítal na svém hřišti vedoucí Pyšel. Domácí tým byl posilněn nečekanou venkovní výhrou z Třebenic a chtěl určitě navázat na tento úspěch i doma. Smrk má dokonce již sérii čtyř neprohraných zápasů v řadě, stejně jako Pyšel. Na podzim skončil zápas těsnou výhrou Pyšle 2:1. Domácí tým ze začátku utkání byl vedoucímu celku z Pyšele rovnoceným soupeřem, přesto šli zkušenější hosté do vedení ve 22. minutě zásluhou Jaroslava Tůmy -0:1. Domácí se ale poměrně brzy podařilo vyrovnat Tomášem Manem na 1:1. Domácí byli vyrovnávající brankou tak povzbuzeni, že si dokonce ve 36. minutě vykoledovali pokutový kop, který proměnil opět Tomáš Man a dostal tak domácí poprvé a bohužel pro ně i naposledy do vedení. To domácí totiž do konce poločasu neudrželi a ve 42. minutě tak hosté stanovili spravedlivou poločasovou remízu díky střelci Jaroslavu Tůmovi, který se trefil také jak domácí Man podruhé.

Ve druhé půli hosté dominovali

Po změně stran pak hosté zaskočili domácí tým a bylo prakticky po zápase. V 51. minutě dostal podruhé v zápase do vedení kanonýr podzimu Luděk Sobotka, který se trefil na jaře vůbec poprvé -2:3. A za další minutu pak přidal Luděk Sobotka další gól na 2:4. V 60. minutě pak završil Jaroslav Tůma hattrickem na 2:5. Jaroslav Tůma pak svůj hlad po gólech ukončil v 78. minutě a stanovil tak konečný výsledek na 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: V nekompletní sestavě jsme drželi v prvním poločase krok. Po pauze jsme dostali tři rychlé branky a bylo po zápase.




Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - F. Nováček [-] , K. Horký [-] , K. Ondrák [-] (66. M. Havlík [-] ) , D. Franc [-] - M. Pitor [-] , T. Man [-] , F. Wortner [-] , L. Slavík [-] - O. Suk [-] (70. V. Kováč [-] ) , T. Polovčík [-] -

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] (78. F. Dvořák [-] ) , L. Tůma [-] - P. Dufek [-] , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] - J. Tůma [-] , J. Nestr [-] (46. L. Sobotka [-] ) - L. Šoukal [-] (73. J. Hejátko [-] )

ŽK: 12. K. Horký , 36. F. Wortner , 69. T. Man - 36. L. Šoukal , 65. O. Tůma .
Hráči zápasu: T. Man - J. Tůma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - MUSIL Antonín (N), ŠOUKAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.