0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B doma dostaly debakl od Valče


Branky


12. F. Macek , 27. M. Ludvík , 38. J. Brabec (p.) , 40. J. Sirota , 52. M. Ludvík
0

Fotbalisté Valče si přivezli jasnou výhru ze hřiště  rezervního týmu Hrotovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valeč se v první půli rozstřílela

Utkání začalo v poměrně slušném tempu, obě mužstva se snažila držet míč a vytvářet si gólové příležitosti. Mírně aktivnější byli domácí, jenže hosté se prosadili hned z první pořádné akce. Brabec přihrál do strany na rozběhnutého Procházky, ten na osamoceného Ludvíka na úrovni penalty, jenže hostující kanonýr trefil pouze domácího gólmana, který míč vyrazil pod nohy Františka Macka, pro kterého nebyl problém míč uklidit do branky - 0:1. Domácí pokračovali v mírné herní převaze a vypracovali si několik šancí po rozích a závarech před brankou hostujícího veterána Macka. Hosté hrozili z rychlých protiútoků. Další protiútok jim vyšel ve 20. minutě, jenže gól hostujícího Procházky nemohl být pro údajný ofsajd uznán. A platný tak mohl být až ten z 27. minuty, tentokrát z pravé strany. V situaci dva na jednoho nedal domácímu brankáři Hutařovi žádnou šanci Martin Ludvík po skvělé Brabcově přihrávce - 0:2. Hrotovice nesložily zbraně a vytvořily si tutovou šanci, Horák vykoupal obránce Valče Pokorného a stál sám před Mackem, který však reflexivním zákrokem míč chytil. A tak přišel pro domácí trest. Hosté šli opět do přečíslení, tentokrát si Ludvík s Brabcem prohodili role. Druhý jmenovaný nedokázal překonat domácího brankáře, ovšem byl při zakončení faulovaný, sám si míč postavil na penaltový puntík a ač ne příliš přesvědčivě, dostal hosty do tříbrankového vedení - 0:3. Pak už to a domácími šlo z kopce, byli podráždění a začali se hádat. Toho hosté využili a z přímého kopu na hranici šestnáctky prostřelil děravou zeď lehkou střelou po zemi Jan Sirota - 0:4.

Hosté dali ještě jeden gólový hřebík

Druhý poločas se hrál spíše již z povinnosti, Valeč přesto nechtěla nic podcenit, jenže domácí příliš mnoho odporu nekladli. Znuděného Macka v bráně Valče budili pouze nepřesné přihrávky obránců jeho týmu. Za to domácí strážce svatyně Hutař byl v neustálé permanenci. Hosté se stále pokoušeli vstřelit gól a velké množství šancí jim k tomu dala domácí obrana, která byla děravá jako cedník. Ovšem trefit se dokázal už pouze Martin Ludvík a upravil na konečných 0:5. V dalších vyložených šancích selhali dvakrát Martin Ludvík, Chládek a Salák a tak se skóre již neměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Hráli jsme ze začátku líp jak hosté, kteří šli ze dvou brejků do vedení. Vyhořeli jsme. Hostům se dařilo v koncovce. Musíme změnit přístup k zápasům. Bylo to žalostný a nebudu to raději komentovat.

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Prvních dvacet minut byly lepší Hrotovice, kterým jsme v prvním poločase dali lekci z produktivity, což se nám v předchozím zápase nevydařilo. Vzhledem k výkonu obou týmů ve druhém poločase jsme měli vyhrát vyšším rozdílem, ovšem naše zakončení bylo laxní.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] , P. Padělek [-] , D. Kunčík [-] - T. Hadraba [-] , D. Florian [-] (46. V. Beneš [-] ) , R. Novák [-] , M. Horák [-] - J. Virgl [-] , P. Fukal [-] (46. L. Dvořák [-] ) , L. Škoda [-] (69. T. Novotný [-] ) -

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , M. Kárník [-] (77. M. Salák [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ludvík [-] - D. Procházka [-] , D. Cabejšek [-] (63. P. Chládek [-] ) , J. Sirota [-] (46. M. Dufek [-] ) , F. Macek [-] - M. Ludvík [-] (68. P. Zikán [-] ) , J. Brabec [-]

ŽK: 37. M. Horák , 50. D. Denemarek - 34. J. Sirota , 89. F. Macek .
Hráči zápasu: M. Ludvík , J. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.