Ledenice B rozhodly o své výhře v poslední minutě


Branky


0

Domácí hráči si v sedmibrankové přestřelce se Včelnou připsali tři body. Hattrickem se blýskl Jan Fecl, ale vítěznou branku svého týmu obstaral v poslední minutě zápasu Lamáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny poslal do vedení Ledenice B

V neděli proti sobě nastoupily týmy Ledenic B a Včelná. Oba soupeři si v posledních zápasech připsali porážku. Zatímco hosté podlehli v Černém Dubu, domácí nestačili minulý týden na Nové Hodějovice. Ani jeden z týmů se už nemohl tabulkou výrazně posunout a tak se sobotních dokopných, dal očekávat uvolněný zápas.

 

Domácí hráči by určitě brali podzimní výsledek, kdy na Včelné vyhráli jasně 3:0 a byla by to i ideální rozlučka před vlastními diváky. Samotné utkání nenabídlo v prvním poločase nikterak strhující podívanou. Opticky navrch měli hosté, ale žádný jejich střelecký pokus neskončil brankou.

 

Celkově vyrovnaný první poločas rozlouskla až branka do šatny. Rychlý brejk domácích zakončil přesnou střelou Fencl a Krčín se natahoval po míči marně 1:0. Ledenice tak šly do šaten s jednobrankovým náskokem.

Šest branek ve druhém poločase. Poslední slovo měl domácí Lamáček!

Druhý poločas to už byla jiná káva a diváci si přišli na své. Tedy hlavně na góly. V 53. minutě se po rohovém kopu prosadil podruhé v zápase Fencl a zdálo se, že domácí jsou na nejlepší cestě za třemi body. Jenomže druhá branka jakoby domácí hráče ukolébala a toho využili hosté. O pět minut později využil chyby v domácí defenzivě Žondecký a Včelná byla zpět ve hře. Za další tři minuty už bylo vyrovnáno, když se podruhé v zápase trefil Žondecký – 2:2.

V 67. minutě pak dokonal obrat Kamil Tobiáš – 2:3. Včelné tak stačilo devět minut na tři branky! Hosté se však z vedení dlouho neradovali. V 70. minutě se potřetí v zápase prosadil Fencl, opět po rohovém kopu a zkompletoval hattrick – 3:3.

 

Zdálo se, že zápas spěje k remízovému konci, ale poslední slovo v zápase měli nakonec domácí hráči. V poslední minutě se opřel do míče Lamáček a povedenou střelou překonal brankáře Krčína. Ledenice B se tak rozloučily se sezonou vítězně po výsledku 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Jan Fencl (hráč): "V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Možná byla Včelná trošku lepší. Do vedení jsme šli těsně před odchodem do šaten po brejku. Na začátku druhé půle jsme přidali druhou branku a to nás zřejmě uspalo, protože hosté pak rychle třemi góly otočili vývoj zápasu. Naštěstí jsme stihli rychle vyrovnat a v závěru po pěkné střele z dálky rozhodli o třech bodech."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KOBLASA Štěpán (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.