Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov B vyprovodil Hodějovice osmi brankami


Branky


0

Domácí hráči se rozloučili se sezonou nadmíru vydařeným zápasem, když hosty z Nových Hodějovic přejeli jasným výsledkem 8:0! Nutno dodat, že hosté dorazili k zápasu v 9 lidech a druhý poločas dohrával dokonce v sedmi!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V devíti lidech to ještě šlo a Hodějovice inkasovaly jen dvakrát

Domácí hráči přivítali na závěr sezony poslední Nového Hodějovice. Pokud chtěl Lišov B udržet třetí místo a neohlížet se na zbylá utkání, stačilo jediné, vyhrát.

Cestu ke třem bodům Lišovu usnadnil fakt, že hosté dorazili k zápasu pouze s devíti hráči. Domácí se však rychlé branky nedočkali. Hosté se zatáhli na velké vápno a vyráželi k protiútokům. Jeden z nich mohl navíc skončit gólem, když Fiktus podskočil centr do vápna, ale Lojkovo zakončení šlo těsně vedle domácí branky.

Na úvodní branku si tak diváci museli počkat více jak půlhodiny. Kopačka dostal kolmici do vápna a přihrávkou před branku oslovi ke skórování Marka Fiktuse, který neodmítl uklidit míč do odkryté branky – 1:0. Hosté pak ještě jednou zahrozili, když se dostal ke střele ve vápně Dvořák, avšak Lukáš Beneda jeho střelu vytáhl na břevno. Další rána přišla pro hosty v podobě zranění Jakuba Šímy. Nové Hodějovice tak zůstaly na hřišti v osmi hráčích.

 

Trojnásobné přesilovky využil Lišov minutu před odchodem do šaten. Dušan Mlýnek přihrál za obranu Kučerovi a ten střelou šajtlí uzavřel poločasové skóre na 2:0. 

V sedmi hráčích už byl odpor Hodějovic minimální a domácí přidali dalších šest branek

Druhý poločas přinesl pro hosty další zranění, když po pěti minutách odstoupil Jan Dvořák. V té samé minutě domácí navýšili své vedení. Když se po sérii rychlých přihrávek dostal míč k nohám Kopačky a bylo to 3:0. Za dvě minuty se individuální akcí prezentoval znovu Kopačka a přesným zakončením překonal brankáře Benedu počtvrté.

Vzhledem k situaci na hřišti se hrálo jen na jedné polovině a v 57. minutě centroval do vápna Veith. Míč odvrátil jeden z obránců zpět k nohám Veitha, který si míč připravil ke střele a přesným zakončením zvýšil na 5:0. Hosté pak statečně vzdorovali dalším šancím a výsledek mohl být daleko vyšší. I přesto se domácí diváci dočkali dalších branek.

 

V 74. minutě se uvolnil přes bránící hráče Jiří Beneda a zakončením kolem brankáře dal na 6:0. Tři minuty před koncem zápasu šel sám na brankáře Petr Vávra, který své sólo zakončil lobem ala Karel Poborský – 7:0. Střelecký účet zápasu pak uzavřeli domácí v předposlední minutě, když Dušan Mlýnek oslovil k zakončení zpětnou přihrávkou Kosaře a ten zakončil neomylně - 8:0. Hodějovice si tak připsaly vysokou porážku, na druhou stranu klobouk dolů, že dohráli zápas v takové početní nevýhodě! 



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Klobouk dolů před soupeřem, že zápas dohrál. Přeci přijet v devíti lidech a když se pak ještě zranili další dva hráči, každý by asi směřoval zápas k rychlému ukončení. Nicméně pro nás to byla vítězná rozlučka. Ve druhém poločase jsme zahodili nespočet šancí. I tak bylo skóre vysoké a udrželi jsme čisté konto, takže spokojenost."




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - P. Běhounek [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kučera [-] , J. Beneda [-] - L. Masnička [-] , M. Fiktus [-] , M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] - P. Kosař [-] , P. Vávra [-] -

FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - L. Kolář [-] , M. Rudolf [-] - J. Dvořák [-] , Z. Kroupa [-] - T. Carda [-] , D. Lojka [-] - J. Šíma [-] , M. Hrdlička [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: PILEČEK Josef - FLÍČEK Jan (N), HRUBÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.