2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodějovice si vyšláply doma na Ledenice B


Branky


0

Hráči Hodějovic sice v tabulce skončí na posledním místě. I přesto si v posledním domácím zápase připsali tři body po výhře 2:0 nad Ledenicemi B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice měly více ze hry, ale branky se nedočkaly

Poslední Hodějovice přivítaly na svém hřišti papírově silnějšího soupeře a to rezervu Ledenic. Ani jednomu týmu nevyšel poslední zápas před vzájemným střetnutím, když nad jejich síly byl v obou případech soupeř z Černého Dubu. Domácí hráči měli před zápasem smutnou jistotu a to, že v tabulce skončí na posledním místě. Nicméně s nejasnostmi kolem IV. Třídy to nemusí nutně znamenat jistotu sestupu.

 

První poločas Ledeničtí plnili roli favorita. Domácím se nedařila kombinace a ze hry moc neměli. I přesto si pár šancí vytvořili. Tou největší pohrdnul M. Bárek, který se po nepřesné kombinaci hostující obrany dostal sám před gólmana, ale ten jeho pokus zneškodnil. Hosté na tom byli se hrou lépe a také proto se dostávali do více gólových příležitostí. Naneštěstí pro hosty bylo jejich zakončení velmi nepřesné a také díky domácímu brankáři Farkovi byl výsledek o poločase bezbrankový.

Domácí dvakrát udeřili do otevřené obrany hostí

V druhém poločase hosté trochu polevili a dali tak domácím více prostoru. Toho domácí využili, dařilo se jim lépe kombinovat a začali mít také více ze hry. Postupem času hosté ve snaze urvat vítezství na svou stranu se soustředili více na hru vpřed. To domácím vyhovovalo a podnikali tak výpady do otevřené obrany hostů. Nicméně pokaždé bez úspěchu.

 

 

Šance byly na obou stranách a bylo jen otázkou času, kdo první využije šanci skórovat. Podařilo se to až v 77. minutě domácímu L. Kolářovi, který z přímého kopu na hranici vápna poslal míč pod břevno - 1:0. Těsně před koncem se pak o úpravu výsledeku postaral domácí J. Dvořák, který se ocitl po náběhu T. Cardy a následné nahrávce osamocen na hranici vápna. Neatakován poslal Dvořák balón k tyči - 2:0. Hodějovice tak sice získaly tři body, ale na jejich postavení v tabulce už to mít vliv nebude.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Zápas nabídl mnoho šancí na obou stranách, ale také mnoho nepřesností. Hosté mohli zaslouženě o poločase vést 4:0. V druhém poločase už hra byla vyrovnanější a bylo jen otázkou času, kdo dá gól. My nakonec byli ti šťastnější. "

TJ Slavoj Ledenice B
Jan Fencl (hráč): "V první poločase jsme byli jasně lepší, ale nedali jsme spoustu šancí. Druhá už byla vyrovnaná, ale domácí byli šťastnější a my jsme svoje šance zase nedali a nakonec odjeli domů s nepořízenou."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Schaffelhofer [-] , M. Rudolf [-] , R. Aibl [-] , L. Kolář [-] - Z. Kroupa [-] , J. Dvořák [-] - M. Bárek [-] , D. Lojka [-] , T. Carda [-] - R. Farka [-] , J. Šíma [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Strouha [-] , D. Borovka [-] - M. Volf [-] , V. Babka [-] , P. Vajgel [-] , R. Kučera [-] , F. Kopecký [-] , S. Jindra [-] - J. Fencl [-] , T. Lamáček [-]

ŽK: 8. M. Rudolf , 50. J. Schaffelhofer - 47. M. Volf , 50. S. Jindra .
Hráči zápasu: L. Kolář , J. Dvořák - M. Strouha .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: STACH Josef - HRDLIČKA Martin (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.