1:2
(1:1)
13. M. Mekiš (p.)
80. F. Ohrazda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče si v boji o záchranu připisuje další tři body


Branky


15. V. Adamovský - 13. M. Mekiš (p.) , 80. F. Ohrazda
0

V posledních třech zápasech si hráči Vrábče připsali 7 bodů a přibližují se záchraně v soutěži. Výhru trefil deset minut před konce František Ohrazda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dvě branky utkání dělily dvě minuty

Na Včelnou zavítal soupeř z Vrábče. Domácí hráči nacházející se na čtvrtém místě tabulky, měli jedinečnou možnost v případě vítězství nad předposledním týmem tabulky, vyhoupnout se na třetí místo před Lišov B. Jenomže forma obou týmů z posledních dvou kol naznačovala, že pohled na tabulku dosti zkresluje. Včelná poslední dvě kola prohrála, naopak hosté z Vrábče získali čtyři body a tak se očekávat vyrovnaný souboj.

 

To se potvrzovalo od úvodního hvizdu zápasu a na první dvě branky se nemuselo dlouho čekat. Ve 13. minutě se do šance dostával hostující František Ohrazda, který byl následně faulovaný v pokutovém území domácích a následovala penalta. K té se postavil stejně jako minulé kolo Mekiš a s přehledem poslal hosty do vedení – 0:1. Vedení hostům vydrželo pouhé dvě minutky. Domácí udeřili ze své největší zbraně a to jsou standardní situace, které většinou gólově zakončuje Adamovsky. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase, když naskončil na rohový kop a bylo srovnáno – 1:1.

 

Hra se pohybovala po zbytek prvního poločasu převážně kolem středového kruhu. Ani jednomu týmu se totiž příliš nedařilo kombinace. Do šancí se dostali před odchodem do šaten obě mužstva, ale skóre už zůstalo neměnné. 

V závěru rozhodl hostující František Ohrazda

Vstup do druhého poločasu začali aktivněji domácí a po jedné z akcí zachránila hosty tyč. Postupem času se hra znovu opticky vyrovnala a zdálo se, že zápas míří k nerozhodnému výsledku. Jenomže deset minut před koncem dostali hosté výhodu přímého volného kopu a František Ohrazda krásným gólem strhl vedení opět na stranu hostí.

 

 

Domácí hráči si v závěrečných minutách vytvořili tlak a hnali se za vyrovnáním. Po jednom ze závarů před hostující brankou už pomalu začali slavit, ale Jaroslav Ohrazda míč stačil vykopnout na brankové čáře. Tři body si tak odvezli domů hráči Vrábče a vzdálili se na čtyři body posledním Novým Hodějovicím.



Ohlasy k zápasu



TJ Vrábče
Michal Šerý (hráč): "Na Včelnou jsme jeli s jasným cílem vyhrát. Povedlo se nám vstřelil úvodní branku, ale domácí vzápětí srovnali po rohovém kopu. Celkově se ani jednomu týmu nedařila kombinace, ale šance na skórování byly na obou stranách. Na začátku druhé půle nás zachránila branková konstrukce. V 80. minutě pak rozhodl krásným gólem František Ohrazda. Domácí se nevzdali a v závěru si vytvořili šance, po jedné z nich vykopával míč z brankové čáry náš nejlepší a po Medulovi i nejmenší hráč na hřišti Jaroslav Ohrazda. Důležité tři body jsme, ale uhájili."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , J. Vavroch [-] , J. Stanka [-] , V. Adamovský [-] - V. Žondecký [-] , D. Tondl [-] , J. Novák [-] , T. Masák [-] - Z. Medula [-] - J. Sekyra [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - K. Bašta [-] , Š. Ohrazda [-] , F. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , L. Koclíř [-] , M. Šerý [-] , M. Hejbal [-] , J. Ohrazda [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-]

ŽK: 29. D. Tondl , 78. V. Adamovský - 81. M. Seethaler , 90. K. Bašta , 90. M. Mekiš .
Hráči zápasu: K. Bašta , J. Ohrazda .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: AIBL Tomáš - ZAJÍČEK Václav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.