2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče přišla o dvoubrankový náskok, Hodějovice si odvezly bod


Branky


0

V souboji dvou posledních týmů se body dělily. Domácí sice vedli o dvě branky, ale hosté dokázali zápas srovnat deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli efektivnější v zakončení

V tomto duelu se hrálo o důležité body pro oba týmy a hlavně o to, kdo zůstane na dně tabulky. Pokud by se chtěly hostující Hodějovice odpoutat ze dna tabulky, museli si odvést z Vrábče všechny tři body.

Poměrně malé hřiště ve Vrábči moc nevyhovovalo kombinační hře, o kterou se hosté pokoušeli. Proto často jejich snahy končili na pomezí velkého vápna soupeře. Domácí hrozili hlavně z dlouhých pasů směřujících na připraveného D. Seethalera nebo jednoho z krajních záložníků. Nic neobvyklého, že Hodějovice nabídli soupeři lacinou možnost ujmout se vedení ve formě pokutového kopu. Ten proměnil Mekiš a domácí vedli – 1:0.

 

Ačkoli hosté si během prvního poločasu vytvořili dostatek šancí a příležitostí pro skórování, v každé z nich selhala koncovka. Naopak domácí Seethaler mladší, se prosadil mezi dvěma bránícími hráči Hodějovic hlavou po centru z levé strany – 2:0. Naštěstí pro hosty se o snížení ještě před koncem poločasu postaral J. Tomeček. Po rohu hostů se míč obloukem dostal na vápno, kde čekal osamocený Tomeček a hned z první vrátil balón na bránu tak šikovně, že zapadl za záda domácího brankáře Knytla. Do konce poločasu se již výsledek neměnil a domácí tak šli do kabin s jednobrankovým vedením, ačkoli více ze hry a více šancí měli hosté.

Bárek zachránil hostům bod

V druhém poločase už hra byla více vyrovnaná a domácí více ohrožovali branku hostů. Kritický moment pro hosty nastal, když svou chybou hostující stoper vyzval domácího D. Seethalera k samostatnému nájezdu na branku. Naneštěstí pro domácí byl v tomto souboji úspěšnější hostující brankář Farka, díky němuž se skóre neměnilo. Hosté si nemohli dovolit nechat všechny body ve Vrábči, tak se tlačili dopředu, ale bez úspěchu. Ujala se až rychlá akce, kdy se po rozehrávce od brány dostal k míči na polovině hřiště hostující Hrubý. Ten posunul míč kupředu na Šímu a ten vybídl přihrávkou mezi obránce Bárka. Ten se v koncovce nemýlil a srovnal výsledek na 2:2.

 

Konečná remíza je zřejmě v konečném zúčtování spravedlivá pro oba týmy. Šance byly na obou stranách a hlavní opory obou týmů tak byli brankáři, kteří podrželi své týmy v mnoha situacích.



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Jeli jsme do Vrábče s tím, že nesmíme ztratit body. Ačkoli jsme si vedli celkem dobře a vytvářeli si šance, bohužel jsme si boj o cenné body zkomplikovali zbytečnou penaltou. Důležité pro nás bylo snížení ještě před koncem poločasu. V druhé půli byly šance na obou stranách, ale doufal jsem v naše vítězství. Nakonec můžeme být rádi za bod, a že Vrábče zůstala před námi na rozdíl jednoho bodu. Za předvedený výkon bych především vyzdvihl oba gólmany, jak hostujícího Farku, tak domácího Knytla."



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - J. Vejskrab [-] , F. Junek [-] , L. Koclíř [-] , D. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , M. Hejbal [-] , J. Ohrazda [-] , J. Šerý [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-]

FC Nové Hodějovice
R. Farka [-] - L. Kolář [-] , M. Rudolf [-] - M. Jáchym [-] , J. Dvořák [-] , J. Šíma [-] , P. Hrubý [-] , J. Schaffelhofer [-] - T. Carda [-] , D. Lojka [-] - J. Tomeček [-]

ŽK: 44. M. Mekiš , 65. J. Vejskrab , 75. M. Šerý - 65. M. Bárek , 81. M. Jáchym .
Hráči zápasu: T. Knytl , D. Seethaler - R. Farka , M. Bárek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARVA Karel - SCHUSTER Michael (N), BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.