Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase sousedů v tabulce slavil tři body Černý Dub


Branky


0

Domácí hráči Černého Dubu si připsali na domácím hřišti tři body po výhře nad na jaře dobře hrajícími Ledenicemi B. Díky třem bodům tak v tabulce předskočili svého sobotního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší a poločas zaslouženě vyhráli

Od první minuty bylo jasné, že Černý Dub bude v zápase více dominovat, když měli domácí hráči větší držení míče a snadněji se dostávali do gólových šancí. První branka přišla po čtvrt hodině hry. Švercl poslal Tomáše po lajně ten se dostal přes obránce a přihrávkou pod sebe našel Schneidera, který doklepl do prázdné branky. 1:0. Ledenice pak v produktivitě vyučily Černý Dub ve 20‘ se poprvé dostali k Honsově brance. Vybojovali rohový kop, ze kterého vyrovnal hlavou Kučera. 1:1.

 

Poté se hosté opět stáhli a domácí jim začali zatápět. Tomáš se dostal po pravé straně přes obránce a centrem hledal jednoho ze spoluhráčů, Karafiát měl míč na dlouho nohu a branku přestřelil. Ve 32‘ se do vápna hostů dostal Hauser, ale bodlem netrefil branku. Další branka domácích přišla ve 38‘, když Halámka krásnou ulicí našel Schneidera, který byl sám proti Škaroupkovi a nemýlil se. 2:1. Ve 42‘ zahrávali domácí ještě přímý volný kop, z kterého Švercl nastřelil jen břevno. Do kabin tak šli zaslouženě veselejší domácí. 

Vyrovnaný druhý poločas dovedli ke třem bodům domácí

Druhý poločas byl z obou stran vyrovnaný, ale na oko nepohledný fotbal. První velká šance přišla v 58‘ a byla hned gólová. Lomský se dostal přes střed obrany, bodlem svou šanci proměnil - 3:1. Domácí hráči si pak zápas místo klidného dohrání zbytečně komplikovali. Hosté hrozili nejvíce ze standardních situací. Druhý poločas nebylo moc šancí k vidění, hrál se z obou stran nakopávaný fotbal a akce končili většinou střelou mimo branku nebo před vápnem jednoho z brankářů.

 

Závěr zápasu se děli velké věci. Nejprve se v 82‘ prosadili z rohu hosté, když odražený balon dorazil do branky Koblasa. 3:2. O dvě minuty později, tedy v 84‘ se dostal za obranu Kučera, kterého chtěl skluzem zastavit Hauser, míč ovšem netrefil a hosté se dožadovali penalty. Rozhodčí Hora však zákrok neposoudil jako penaltový a hrálo se dál. K podobnému momentu došlo i u brány hostů, Karafiát našel krásnou přihrávkou Malovce, který šel sám na brankáře Škaroupka, zabránil mu v tom ale hostující obránce, který se balonu také nedotkl. Penalta se opět nepískala. V 90‘ mohli domácí své vedení navýšit, když Hauser přihrál Šverclovi, ten však branku přestřelil. Po otřesné druhé půli zůstali 3 body Černém Dubu.

 

autor: Václav Welser 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "První poločas jsme hráli výborně. Míč jsme měli na noze my a hráli jsme přesně to, co od nás očekává trenér, ale proměňování šancí je naše největší slabina. První půli to mohlo být 5:1 a bylo po zápase, opět jsme si to zbytečně zkomplikovali. Druhou půli komentovat nebudu, to byl z naší strany otřesný fotbal, ale zaplať pánbůh za 3 body, protože když se podívám na tabulku, protože každý bod má cenu zlata a závěr sezony bude ještě zajímavý."




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Hons [-] - R. Hauser [-] , J. Halámka [-] , T. Chmela [-] , P. Kuba [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - M. Strouha [-] , D. Fyrbach [-] , K. Havelka [-] , D. Borovka [-] - P. Hinterhölz [-] , P. Králík [-] , R. Kučera [-] , Š. Koblasa [-] - F. Kopecký [-] - P. Güklhorn [-]

ŽK: 52. K. Havelka , 65. D. Fyrbach , 74. P. Králík .
Hráči zápasu: R. Hauser , O. Tomáš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORA Karel - KRČMÁŘ Jiří (N), CUKR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.