4:1
(1:0)
66. D. Tondl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Svinů se po další výhře posunulo na čtvrté místo


Branky


22. J. Valter , 54. D. Štojdl (p.) , 60. J. Šafránek , 78. J. Fabián - 66. D. Tondl
0

Na jaře je na zeleném trávníku béčko Trhových Svinů k neporažení. I třetí jarní zápas dokázali vyhrát, když tentokrát o své výhře nad Včelnou, rozhodli až ve druhé polovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valter poslal domácí do vedení

V neděli přivítaly na svém hřišti Trhové Sviny B hosty ze Včelné. Ty čekal na jaře první zápas, kde chtěli pokračovat v zápasech bez porážky. Jenomže domácí mají na jaře výbornou formu o čemž se minulý týden na vlastní kůži přesvědčili Nového Hodějovice, které od nich na vlastním hřišti schytali debakl 2:11.

 

Od úvodních minut potvrzovali domácí předzápasové prognózy, ale Včelná jim svou aktivitou komplikovala cestu ke třem bodům. Svou střeleckou formu potvrdili domácí hráči až ve 22. minutě, kdy se k míči dostal Valter a prostřelil brankáře Krčína - 1:0. Hosté nechtěli domácím body jen tak darovat a do poločasu měli dvě příležitosti srovnat. Jenomže domácí brankář Brůha měl chuť na další čisté konto a tak zůstalo do poločasu skóre neměnné 1:0.

Domácí rozhodli o své výhře dalšími třemi góly

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí hráči měli nadále více ze hry a navíc přitlačili ještě více na pilu. Včelná hrozila z brejků, které většinou rozjížděl agilní Tondl. A po jednom z nich se hosté dožadovali penalty, bohužel rozhodčí Skvašík pro jejich protesty neměl pochopení. O to větší byla měli hosté frustraci, když o pár minut později se odpískala penalta na druhé straně. Ve velkém čtverci zahrál rukou hostující Adamovský a následoval pokutový. Marné byly protesty hostující hráčů. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Štojdl a domácí vedli 2:0. 

 

Za dalších šest minut bylo v domácím táboře ještě veseleji, když se prosadil Jiří Šafránek a domácí vedli o tři branky. Hosté však nesložili zbraně a nejlepší hráč jejich týmu David Tondl snížil na 3:1. Kontaktní branky se však Včelná nedočkala. Naopak poslední slovo v zápase měli domácí hráči, když v 78. minutě zvýšil na 4:1 Fabián. Do konce zápasu už se diváci dalších branek nedočkali a tak si Trhové Sviny B připsaly další tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Michal Marek (hráč): "Od začátku jsme byli lepším týmem, zápas jsme rozhodli až v druhém poločase, kdy jsme ještě zlepšili hru a dokázali proměnit šance, kterých jsme si v zápase vypracovali celkem dost."

SK Včelná u Českých Budějovic
Jan Sekyra (hráč): "Zápas v Trhových Svinech jsme sice prohráli na první pohled jasným výsledkem 4:1. Nicméně cítíme křivdu ohledně vývoje a průběhu zápasu. Rozhodčí zápasu podle nás hrubě ovlivnil vývoj utkání, když na začátku utkání za stavu 0:0 neudělil červenou kartu domácímu hráči Janu Gažákovi za úmyslné nakopnutí našeho hráče v přerušené hře. Poté "vytáhl" penaltový zákrok domácího hráče mimo velké vápno za stavu 1:0 a naopak vzápětí na druhé straně nařídil pokutový kop za údajnou ruku našeho stopera Adamovského, která nebyla. Je třeba říci, že utkání jsme prohráli vlastními chybami, neproměňováním vlastních šancí (Pražák, Medula, Tondl, atd.). Domácí celek byl lepším mužstvem, nicméně je otázkou, jak by se zápas vyvíjel v případě jiných rozhodnutí sudího u mnou popisovaných situací."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Písko [-] , A. Perfoll [-] , M. Chuchel [-] , J. Fabián [-] , T. Kápar [-] , D. Štojdl [-] , M. Němec [-] , J. Petr [-] , J. Valter [-] , J. Gažák [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Pražák [-] , L. Petrášek [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , J. Stanka [-] , J. Sekyra [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 15. J. Gažák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - ZAJÍČEK Václav (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.