Ledenice B si venku připsaly další tři body


Branky


0

Druhý výjezd ven a druhé vítězství v jarní části. Taková je bilance Ledenic B. Zatímco výhru v Trhových Svinech, jim přiklepla až následná kontumace, tentokrát si tříbrankovou výhru vystříleli hráči Ledenic na hřišti v Mladém sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice B si vypracovaly do poločasu tříbrankový náskok

V souboji rezerv SK Mladé a Ledenic se hrálo o důležité body. V tabulce tyto týmy, do nedělního utkání, dělil pouze jeden bod, když právě ten jeden bod měl navrch hostující celek z Ledenic. Mládští měli v minulém kole volno, naopak hosté uhráli cennou remízu proti béčku Rudolfova.


Domácím se, stejně jako v prvním jarním kole, vůbec nepovedl vstup do utkání. Po rohu z levé strany propadl míč přes celé vápno k Vajgelovi, který si poradil s obráncem, který se ho snažil bránit a střelou na první tyč poslal hosty do vedení 0:1. Ve 14. minutě to bylo už o dvě branky. Po chybě v rozehrávce SKM si vyměnil míč Fencl s Kučerou, který poslal pěknou přihrávku do vápna, se kterou si první jmenovaný bez problémů poradil a zvýšil na 0:2.

 

Postupem času se hra vyrovnala a do šancí se dostávali i domácí. V největší se objevil Šafrata, kterého vyzval ke skórování Schuster, ale Šafrata spolupráci dvou hráčů z áčka nedokázal proměnit v branku. Fotbalové pravidlo praví: „Nedáš, dostaneš“ a tak se taky stalo. Po špatné rozehrávce Miloše Schustera před vlastním pokutovým územím se k míči dostal Lamáček a střelou do šibenice zvýšil na 0:3.

Domácí se zlepšili, ale branky se diváci nedočkali

Ve druhém poločase se hra výrazně vyrovnala a domácí si vytvořili hned několik šancí ke skórování. Několikrát se do zakončení dostal Szojka, někdy mu chyběly centimetry, někdy štěstí, jindy zase přesnost. Asi v největší šanci se ocitl Vítek, kterému naservíroval míč Zemek, ale mládský útočník šanci na skórování odmítl.

 

I přes zlepšený výkon domácích další branka nepřibyla a tak byl konečný výsledek stanoven na 0:3 a hosté si mohli spokojeně odvézt tři body. Mládští tak na jaře čekají na první bodový zisk, naopak hosté se posunuli do klidného středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Zase jsme nezvládli začátek zápasu, zbytečnými chybami jsme poslali soupeře do vedení a sami nic nedáme. Příští týden to musí kluci zlomit v Hodějovicích, abychom si zbytečně nezadělali na problémy."




Počet diváků: 55. Rozhodčí: AIBL Tomáš - STACH Josef (N), BOROVKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.