4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí rozhodlo o své jasné výhře ve druhém poločase


Branky


0

Hráči Lipí potvrdili překvapivé tři body ze hřiště Borku a doma navázali vítězně proti Boršovu B. Vyrovnané skóre rozlouskl gólem do šatny domácí Zvánovec a po změně stran, přidali domácí hráči další tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili před odchodem do šaten

V sobotní derniéře před svými diváky přivítalo Lipí soupeře z Boršova B. Hosté minulé kolo porazili Žabovřesky a v soutěži se definitivně zachránili. Do Lipí tak mohli jet svěřenci trenéra Fabiána uvolnění. Domácí měli za sebou dva vítězné zápasy, hlavně poslední výhra na Borku byla překvapivá. Doma navíc na jaře neztratili ani bod.

 

Od úvodního hvizdu nechvalně proslulého sudího Brejníka se hrál uvolněný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Obě mužstva jako by se už viděla na večerní dokopné a podle toho také vypadalo tempo a kvalita utkání. Ve 30. minutě se domácí dožadovali odpískání penalty, na místo toho ale uviděl Lávička žlutou kartu za simulování. V poslední minutě prvního dějství prostrčil Lávička ideálně uličkou na Miroslava Zvánovce a ten si sám před Vosejpkou věděl rady - 1:0.

Po změně stran přidalo Lipí další tři branky

Z druhého poločasu uplynulo 20. minut, když se Roman Lávička ocitl za hostující obranou a postupoval sám na Vosejpku. Nejlepší střelec Lipí si v takových situacích ví obvykle rady a nejinak tomu bylo i tentokrát - 2:0. Za dalších pět minut bylo na střídačce domácích ještě veseleji. Petr Kaše se uvolnil v pokutovém území Boršova a přízemní ranou levačkou zvyšoval již na rozdíl tří branek - 3:0.

 

O čtyři minuty později šel tvrdě do souboje s gólmanem Vosejpkou Lávička, za což ho rozhodčí "odměnil" žlutým kartónkem. A protože se jednalo o "Romariovo" druhé napomenutí, následovala červená karta. Zbytek utkání tak dohrávali  domácí v deseti, přesto se jim podařilo přidat ještě jeden zásah. Konkrétně to byl v 82. minutě Jiří Holinka, jenž nejprve v samostatném úniku nastřelil pouze Vosejpku, odražený balón se však odrazil zpět ke kopačkám záložníka Lipí a ten měl už snadnou práci - 4:0. Pro Holinku se jednalo o čtvrtý zářez v posledních čtyřech utkáních!

 

Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu sudího Brejníka. Lipí tak zakončilo sezónu třemi výhrami v řadě a se ziskem 33 bodů, což stačí na konečné čtvrté místo.

 

zdroj: tjsokollipi.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Posledním soupeřem Lipíčka v sezóně 2016/2017 byli fotbalisté boršovské zálohy. Ti drželi s naším mužstvem krok až do poslední minuty prvního poločasu, kdy otevřel skóre Zvánovec, po přestávce jsme již ale zcela dominovali a do sítě hostujícího celku přidali další tři branky. A to i přesto, že jsme od 75. minuty museli dohrávat bez vyloučeného Lávičky."

FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (hráč): "Hráli jsme dobře v prvním poločase a kdyby byl stav 0:2, tak by se asi nikdo nemohl divit. Šancí jsme měli více než domácí tým, ale bohužel nebyl náš den. Ironií osudu jsme v poslední minutě první půle inkasovali po pěkné a vydařené akci domácích. To tým Sokola Lipí nakoplo a ve druhém poločasu byli lepším týmem. Naše snaha o srovnání vzala brzy za své, když jsme inkasovali další góly po našich hrubých chybách v defenzívě. Já odehrál poslední zápas a rozloučil jsem se na následné dokopné s aktivní činností. Vedení FK Boršov, spoluhráči a fanoušci mi připravili velmi pěkné rozloučení, které mě velmi pěkně překvapilo a ještě jednou všem děkuji. Celkově bych chtěl říci, že v týmu došlo ke značnému pokroku v průběhu uplynulé sezóny a myslím, že především díky jarním výkonům, kdy se trenéru Petrovi Fabiánovi podařilo vnuknout a vštěpit klukům určité zásady v herní činnosti a hlavně zodpovědnější a bojovný přístup hráčů. Pokud by se zlepšila tréninková morálka, tak jsem přesvědčen o tom, že by se v příští sezóně mohl tým pohybovat v horní části tabulky."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Zoch [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , D. Čáp [-] , L. Kruťko [-]

FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - Z. Švejda [-] , B. Anderle [-] , P. Křemen [-] , J. Soukup [-] - M. Mavrodiev [-] , J. Vančura [-] , M. Lysina [-] , V. Pokorný [-] - D. Eliáš [-] , J. Langer [-] -

ŽK: 30. R. Lávička , 51. M. Zvánovec , 65. O. Kaše , 77. Š. Svoboda . ČK: 75. R. Lávička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brejník Aleš - BABOUČEK Josef (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.