FOTO: Vítězství Dívčic ukotvilo Koloděje na chvostu tabulky


Branky


0

Domácí hráči si doma připsali tři body s Kolodějemi, které po další porážce zůstaly na posledním místě. Přes léto tak budou čekat, zda je čeká pád do fotbalového pralesa nebo je zachrání Okresní svaz zrušením IV. tříd a rozšířením III. tříd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kišš poslal domácí do dvoubrankového vedení

Na závěr sezony se Dívčice postavily proti Kolodějím. Hostům vůbec nevyšla jarní část a propadli se tabulkou na její chvost. Minulé kolo sice doma remizovali se třetí Lokomotivou ČB B, ale v závěrečném kolo se výše, vinnou horšího vzájemného zápasu s Pištínem, posunout nemohli. Dívčice ještě měly možnost jít v tabulce o příčku výše, pokud by Koloděje porazily, předskočily by v tabulce Žabovřesky.

Domácí Dívčice se do svého soupeře pustili od první minuty a snažili se přitlačit Koloděje na jejich polovině. Ovoce to mohlo přinést už po akci Kišše, který dostal přihrávku na pravou stranu, zpracoval si míč a vystřelil podél brankáře Švehly. Bohužel míč levou tyč jen těsně minul. Stejný hráč mohl úspěšně zamířit i po půlhodině hry po pasu Hezoučkého, ale z dobré pozice netrefil hostující svatyni. V 8. minutě už se ale stav utkání změnil. Ondřej Kišš předběhl všechny kolodějské obránce i s brankářem a pohodlně skóroval - 1:0.

 

Poté přicházeli další šance domácích, ale ani Hezoučký, ani Kišš nedokázali prozatím brankáře Švehlu překonat podruhé. Hosté ohrožovali domácího brankáře Dolejšího jen sporadicky z rohových kopů, ale většina z nich byla kopnutá do míst, kde nedošlo k ohrožení branky. Ve 22. minutě zápasu přišla pěkná kombinační akce domácích, když si obránce David vyrazil na útočnou polovinu, poslal centr na Hezoučkého, který vystřelil a míč se odrazil k volnému Ondřeji Kiššovi a ten se zblízka nemýlil - 2:0. ¨

 

 

Obrázek hry se nezměnil a Dívčice dál spalovaly šanci za šancí. Do poločasu již branka nepadla. 

Kišš zkompletoval hattrick, hosté už jen snížili

Hned v úvodu druhého dějství udělal hostující gólman Švehla chybu, za kterou krutě zaplatil. Ondřej Kišš vystihl jeho záměr a perfektním lobem zkompletoval svůj hattrick – 3:0. Hodně rychlá vstřelená branka začala domácí až moc uspokojovat, vystřídalo se několik hráčů základní sestavy a Koloděje začaly nebezpečně kousat. Neměli vyložené šance, ale zatím jen nebezpečné náznaky. V 75. minutě si srazil Bezpalec střelu Kubíčka do vlastní brány a vypadlo to, že dojde opět k velkému dramatu. ¨

 

 

Domácí naštěstí dokázali podržet balón a vytvořit si opět několik tutovek, které postupně spálil Kišš, Hezoučký a také střídající Kácal. Jelikož nikdo kromě O. Kišše neměl ten den obuté střelecké kopačky, skončil výsledek "pouze" - 3:1. Tolik šancí kolik opět spálili domácí hráči se jen tak nevidí a můžou přijít zápasy, kdy by je to mohlo mrzet mnohem víc. Hostující Koloděje nepředvedli dobrý výkon a tento výsledek je pro ně hodně milosrdný.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Poslední zápas sezóny jsme chtěli vyhrát a udělat si pěknou dokopnou, což se povedlo. I když jsem musel udělat razantní změny v sestavě, protože máme spoustu zraněných hráčů, tak to kluci zvládli dobře. Zápas byl střelecky v režii Ondry Kišše, když vystřílel tři body třemi góly. Vzadu opět skvěle dirigoval hru zkušený Jirka Hájek."




Počet diváků: 62. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), URBAN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.