0:1
(0:1)
21. R. Drozd
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín zakončil jarní mizérii další porážkou


Branky


21. R. Drozd
0

Domácí tým jako jediný v celé jarní části nezvítězil. Tři body si ze hřiště Pištína odvezly po výhře 0:1 Chrášťany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drozdova střela byla jediná, která skončila v síti

V posledním zápase sezony přivítal Pištín na svém hřišti zachraňující se Chrášťany. Domácím se na jaře vůbec nedaří, když se ziskem pouhých dvou bodů jsou jednoznačně nejhorším týmem jara. Štěstí, že po podzimu měli dostatek bodů. To hosté na jaře doslova vstali z mrtvých, když po podzimu byli se čtyřmi body na chvostu tabulky. Jaro je v jejich podání ovšem jiná káva a po zisku jedenácti bodů, poslali na dno tabulky Koloděje.

 

Hosté průběžně věděli výsledek o hodinu dříve hraného utkání dalšího zachraňujícího se týmu z Koloděj. Už před začátkem věděli, že Koloděje prohrávají 2:0 a tak se hrál poklidný zápas bez zbytečných emocí.

 

Lépe začali zápas hosté a jen díky jejich střelecké nemohoucnosti neměl domácí brankář Marhoun moc práce. Ve 21. minutě  na středu hřiště hostující Drozd nevěděl co s míčem a tak ho bodlem poslal na domácí branku. Domácí brankář míč podcenil a ten skončil až v síti – 0:1.

 

Poté ještě běžel ze strany hostující Jirásek na domácího brankáře, ale netrefil vůbec zařízení. Jedinou domácí šanci v prvním poločase měl Čapek, který po průniku Trávníčka trefil jen hostujícího obránce.

Druhý poločas se hrál spíše z povinnosti

Druhý poločas se spíše jen dohrával. Pár šancí bylo na obou stranách, ale skóre zápasu se již nezměnilo. Největší šanci na vyrovnání měl domácí Čapek, který nedokázal usměrnit vyražený míč hostujícího brankáře. A tak si tři body z Pištína odvezli hosté z Chrášťan. Domácí tak potvrdili pozici nejhoršího týmu jara a v tabulce nakonec skončili o bod právě za Chrášťany.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): "Do zápasů se nám šlo dobře, věděli jsme výsledek Koloděj v Dívčicích a to znamenalo, že jsme zachráněni, bez ohledu jak dopadne náš zápas. Přesto jsme chtěli vyhrát a zahrát si pěkný kombinační zápas. To se nám z části podařilo, mohli jsme vyhrát o hodně vyšším rozdílem, ale bohužel jsme selhávali v koncovce a tak nás naše střelecká nemohoucnost pronásledovala, až do posledního zápasu."



Sestavy


FC Praktic Pištín
J. Marhoun [-] - M. Kučera [-] , V. Šíma [-] , L. Hromádka [-] , F. Bezpalec [-] - - E. Kubeša [-] , J. Čapek [-] - M. Trávníček [-] , L. Koňarík [-] , R. Grill [-] , T. Trávníček [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Matějka [-] , L. Hartman [-] - J. Vomáčka [-] , O. Bahleda [-] , P. Suchan [-] , J. Kremsa [-] , P. Koňařík [-] - R. Drozd [-] - M. Zeman [-] , P. Příhoda [-]

ŽK: 47. M. Samec .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - FICL Jan (N), PASTOR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.