L. Kantor 7.
J. Frank 50. (p.)
L. Kantor 89.
3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek v přestřelce nestačil na hráče Lipí


Branky


7. L. Kantor , 50. J. Frank (p.) , 89. L. Kantor - 23. L. Kruťko , 38. O. Kaše , 74. J. Holinka , 84. O. Kaše
0

Borek poprvé ztratil body na domácí půdě. Všechny tři si domů odvezlo překvapivě Lipí, které přestřílelo domácí tým v poměru 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku domácího Kantora odpověděli hosté dvěma zásahy

Ve 21. kole přivítal Borek na svém hřišti hosty z Lipí. Domácí jsou na jaře před vlastními fanoušky stoprocentní, když vyhráli všechny čtyři zápasy při skóre 20:4. Poslední zápas však prohráli na hřišti Žabovřesek a ztratili poslední naději na stíhání vedoucího Úsilného. Hosté přijeli v dobrém rozpoložení, když v posledním kole dokázali doma porazit Chrášťany.

 

Hned ve 2. minutě vyslal Klečka do samostatného úniku Lávičku, ten však tentokrát pověst kanonýra nepotvrdil, kdy trefil pouze gólmana Hřiba. To byla bohužel poslední věc, kterou "Romario" v utkání stihl, kdy následně musel být pro zranění střídán. Vzápětí šli domácí do vedení, kdy Lukáš Kantor nic nevymýšlel a dalekonosnou technickou ranou překonal bezmocného Macháčka - 1:0.

 

Lipí se ale ještě do přestávky podařilo výsledek otočit. Ve 23. minutě se po standardce Mojžíše dostal k odraženému balónu Lukáš Kruťko, jenž sám před Hřibem nezaváhal - 1:1. Za dalších 15 minut už hosté vedli. Mojžíš tentokrát rozehrál přímý kop v rychlosti na rozběhnutého Ondřeje Kaše, dezorientovaná domácí obrana vůbec nestačila zareagovat, a mladší z bratrské dvojice Kašů zachoval chladnou hlavu - 1:2. Ještě do přestávky mohl přidat třetí zásah Říha, ale ve stoprocentní šanci mířil vysoko nad branku.

Hosté si jednobrankový náskok udrželi

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Říha ale ani ve druhé tutovce nedokázal skórovat, kdy slabou střelou pouze vyprášil rukavice Hřiba. Odpověď Borku na sebe nenechala dlouho čekat. Po zmatcích v obraně Lipí musel zatáhnout za záchranou brzdu Martin Svoboda a Macháček, stejně jako v minulém kole proti Chrášťanům, musel čelit pokutovému kopu. K tomu se postavil kapitán a nejlepší hráč v dresu domácích Jakub Frank, a přestože Macháčkovi chyběly centimetry, na balón nedosáhl - 2:2.

 

Domácí mohli jít několikrát do vedení, ale v zakončení měli, naštěstí pro hosty, obrovskou smůlu, kdy několik tutovek skončilo pouze na brankové konstrukci. A tak přišel trest. Petr Kaše si u pravé postranní čáry pohrál s domácími zadáky, jeho následný centr propadl přímo ke kopačkám střídajícího Jiřího Holinky a ten už si věděl rady - 2:3.

 

Ještě veseleji bylo na naší střídačce v 84. minutě. To Petr Kaše ideální přihrávkou našel svého bratra Ondřeje Kaše a ten se ani podruhé před Hřibem nemýlil - 2:4. Typická akce já na bráchu, brácha na mě. Poslední slovo měli nakonec přeci jen domácí, kdy svou druhou trefu zaznamenal Lukáš Kantor - 3:4. V závěrečných vteřinách si již Lipí vedení zkušeně pohlídalo a jako první v jarní části veze ze hřiště Borku všechny body!

 

Zdroj: www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Thanh Tasy (hráč): "Hrál se hodně dobrý fotbal, kterému nechybělo tempo. K vidění bylo celkem sedm branek. Šli jsme do vedení, ale do poločasu dokázali hosté otočit vývoj zápasu. Ve druhé půli jsme znovu dotahovali náskok soupeře, ale v závěru se nám podařilo už jen snížit."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "K poslednímu venkovnímu utkání letošní sezóny cestovalo Lipíčko na hřiště Borku, který v jarní části v domácím stánku neztratil ani bod. Lipíčko tak nečekalo nic jednoduchého, což samotné utkání také potvrdilo. Nakonec však po výborném výkonu a také velké dávce štěstí vezeme tři body a v našem táboře může panovat naprostá spokojenost."



Sestavy


FK Borek
M. Hřib [-] - L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] , T. Tasy [-] , J. Svatoš [-] , J. Frank [-] , P. Schandl [-] , O. Vaník [-] , M. Šulista [-] , J. Endlicher [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , R. Lávička [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , T. Bourek [-] , L. Kruťko [-] , P. Klečka [-] , P. Kaše [-]

Počet diváků: 88. Rozhodčí: AIBL Tomáš - PETERKA Josef (N), JURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.