1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín si překvapivě odvezl bod ze hřiště Loko ČB B. Nevídané gesto fair play předvedli domácí, kteří záměrně neproměnili pokutový kop


Branky


1

Hráči Pištína si překvapivě odvezli bod za remízu 1:1 ze hřiště Lokomotivy ČB B. Domácí za stavu 1:0 dostali výhodu pokutového kopu, ale Kříž po domluvě se spoluhráči poslal míč do autu a dokázal, že fotbal na tom ještě není zas tak špatně, jak se o něm často píše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Lokády zařidil Weinreb

Nedělní zápas mezi domácí Loko ČB B a hosty z Pištína měl jasného favorita. Hosté se na jaře propadli tabulkou až na předposlední místo, když získali v odvetné části pouhý jeden bod. Domácí hráči nastupovali do zápasu ze třetího místa a čekalo se jen, jak velký bude konečný rozdíl ve skóre.

 

Zápas na krásném domácím hřišti začal za deštivého počasí. První poločas byli domácí lepším týmem. Měli více míč na svých kopačkách a hosté se ze své poloviny dostávali jen zřídka. Hlavně domácí záloha byla velice aktivní a její kombinační akce hostující obrana odvracela jen s vypětím všech sil. To co obrana nezvládla pochytal výborně chytající Marhoun. Nejprve chytil gólovou střelu Gregora, poté další gólovou hlavičku Kříže a ani Weinreb si na něj nepřišel. Až ve 43. minutě se domácí dočkali gólové radosti. Přihrávku do vápna hostující kapitán Koňarík špatně trefil a Weinreb tvrdou střelou pod břevno nedal Marhounovi šanci. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Nevídané gesto fair play předvedli domácí hráči

Druhý poločas začal opět převahou domácích, ale hosté z Pištína se pomalu začali dostávat do hry. Domácí dobře kombinovali, ale v zakončení byli hodně nepřesní a co šlo na branku, tak Marhoun spolehlivě kryl. V 58. minutě rozhodčí Pileček zapískal peneltu pro domácí po čistém souboji ve vápně hostí. Domácí dali najevo, že chtějí vyhrát čistě a exekutor Kříž po předchozí domluvě se spoluhráči penaltu zakopl do autu a tímto si tým LOKO B řekl o nominaci pro cenu FAIR PLAY. Situaci viděl dobře ze hřiště i hráč Lokomotivy Jaroslav Hruška: "O žádný faul se jednoznačně nejednalo, nevím co to rozhodčího napadlo. Rozhodli jsme se penaltu schválně zahodit."

 

Pištín se dostal do první vážné šance až v 62. minutě, kdy po levé straně utekl Kubeša, prošel přes dva bránící hráče, ale sám před brankářem poslal míč nad domácí branku. Domácí cítili, že potřebují dát ještě branku, aby si pojistili vedení, ale do vážnější šance se nedostali. Naopak Pištín z dalšího ojedinělého protiútoku Kubešou v 77. minutě vyrovnal. To byl pro domácí šok a jejich hra byla už spíše křečovitá. To Pištín ještě mohl strhnout vedení na svou stranu, ale Kubeša netrefil domácí branku.

 

Autor: Václav Vávra



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jaroslav Hruška (hráč): "S Pištínem jsme si chtěli hlavně zahrát fotbal a samozřejmě vyhrát. První poločas jsme hosty nepustili de facto za půlku a hrálo se jen na jejich polovině. Měli jsme spousty centrů a střel, ale nedařilo se nám vstřelit branku. Pár minut před poločasem se nádherně trefil Wajny a vedli jsme. Druhý poločas byli hosté o něco málo aktivnější, ale pořád jsme to byli my, kdo měl míč více na kopačkách. Druhou branku se nám vstřelit nepodařilo a tak přišel trest, když hosté po naší chybě vyrovnali."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Na tento zápas se nám sešlo hodně omluvenek a tak jsme k zápasu jeli s každým, kdo měl dvě nohy. Jeden měl natažená třísla, druhý nemohl na kotník a dva hráči šli hrát po třech letech fotbal. Domácí byli jasně lepším týmem. Bojovností a domácí nepřesností v zakončení si nakonec odvážíme pro nás zlatý bod. Naším nejlepším hráčem byl určitě Marhoun v brance a v poli to byl nestárnoucí matador Čapek. Dobře zahrál celý tým i s navrátilci po třech letech Čížkem a Vrbou, i když ten by potřeboval trochu zchladit hlavu."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , Z. Gregor [-] , P. Kříž [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , Z. Marek [-] , S. Nechuta [-] , M. Plocek [-] , Š. Sahan [-] , J. Bobek [-]

FC Praktic Pištín
J. Marhoun [-] - F. Bezpalec [-] , L. Hromádka [-] , V. Šíma [-] , M. Kučera [-] - V. Vávra [-] - J. Čapek [-] , E. Kubeša [-] - P. Bezpalec [-] , M. Trávníček [-] , L. Koňarík [-]

ŽK: 31. J. Vrba .
Hráči zápasu: J. Čapek , J. Marhoun .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KAMIŠ Petr (N), GRILL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 6. 2017 07:45
Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ
Tak pro toto gesto mám slova neskutečného obdivu! Jsem rád, že se o něčem takovém mohu ve fotbalovém prostředí vůbec dočíst. Fotbal dělám jako funkcionář čtvrtým rokem a předtím jsem ho cca 30 let hrál, ale tohle jsem zažil aktivně jen jednou. To, že domácí stálo toto gesto nakonec dva body, jen umocnilo velikost tohoto rozhodnutí.
Děkuji za fotbal, Petr Vraštil, FK Rudná