3:1
(1:1)
14. R. Drozd (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí otočilo zápas s Chrášťany, dvakrát se trefil navrátilec Lávička


Branky


22. R. Lávička , 76. J. Holinka , 84. R. Lávička - 14. R. Drozd (p.)
0

Domácí hráči sice brzy prohrávali po proměněné penaltě Romana Drozda, ale nakonec po dvou trefách Romana Lávičky a jedné brance Holinky zápas otočili a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení, ale domácí přišli s rychlou odpovědí

V neděli se na hřišti Lipí představil soupeř z Chrášťan. Hosté minulé kolo vybojovali další jarní bod, když doma hráli bez branek se Žabovřeskami. To domácí hráči padli na hřišti Mokrého, které si připsalo vůbec první jarní vítězství. Jenomže doma je na jaře Lipí stoprocentí a tuto bilanci chtělo prodloužit, i proti Chrášťanům.

Domácí hráči navíc měli na paměti podzimní zápas, který skončil výhrou Chrášťan 5:1. Pro hosty to byl navíc v podzimní části jediný tříbodový výsledek. Dopomoci k bodům měl i navrátilec Roman Lávička v domácím dresu, který naskočil vůbec k první zápasu v odvetné části.

 

Vstup do utkání vyšel lépe hostujícímu celku. Tomáš Jinek ve vápně fauloval a rozhodčímu Barvovi nezbývalo nic jiného, než nařídit pokutový kop. Ten proměnil Roman Drozd a Chrášťany od 14. minuty vedly - 0:1. Domácí hráči dlouho neotáleli s odpovědí a ve 22. minutě bylo vyrovnáno. K přímému volnému kopu se postavil Roman Lávička a svou typickou ranou na zadní tyč nedal Lhotkovi šanci – 1:1. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden z brankářů už míč za svá záda nepustil. Nerozhodný výsledek vydržel až do poločasové přestávky.

 

 

Holinka a Lávička vystřelili pro domácí tři body

Druhý poločas začal opatrně. Míč se pohyboval kolem středového kruhu, ale opticky navrch měli přeci jen trošičku aktivnější domácí. Těm zbylo více sil do závěrečné čtvrthodiny. Rozhodující moment přinesla 76. minuta. To se k balónu dostal Jiří Holinka a ranou bez přípravy prostřelil Lhotku - 2:1. Tečku za utkáním a definitivní hřebík do rakve zasadil Chrášťanům šest minut před koncem Roman Lávička, jenž si naskočil na Zvánovcův centr a nekompromisně zavěsil - 3:1. Jeho druhá branka v zápase tak pojistila domácím tři body a před svými fanoušky si Lipí připsalo čtvrté jarní vítězství za sebou.

 

Zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Utkání s Chrášťany, kde jsme na podzim obdrželi ostudného "bůra", se neslo ve znamení návratu Romana Lávičky. Uzdravený kanonýr Lipíčka nastoupil vůbec poprvé v jarní části a svůj start okořenil hned dvěma brankami, které nám výraznou měrou pomohli k zisku tří bodů."




Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , L. Kruťko [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - J. Máca [-] , M. Drozd [-] - P. Suchan [-] , M. Boháč [-] , J. Kremsa [-] , P. Koňařík [-] , O. Bahleda [-] - R. Drozd [-] , P. Svatoš [-] , K. Jirásek [-]

ŽK: 29. O. Kaše , 35. J. Macháček , 39. M. Svoboda - 51. M. Drozd , 55. O. Bahleda .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BARVA Karel - JINEK Zdeněk (N), PASTOR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.