Dívčice rozhodly o vítězství během první půle


Branky


0

Domácí hráči si poradili se zachraňujícím se Boršovem B, který přijel posílen o některé hráče z A týmu. Na body to však hostům nestačilo a prohráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kišš a Strnad nasměrovali domácí za třemi body

V sobotu přivítaly Dívčice na svém hřišti soupeře z Boršova B. Sice tomu tabulka neodpovídá, ale jarní výkony obou týmů nasvědčovaly, že nás čeká vyrovnané střetnutí. Hosté se mohli v zápase opět opřít o výpomoc pendlů z A týmu. Domácí zase měli problém se složením týmu, když je trápí velké marodka.

 

 

Dívčice vstoupily do zápasu rozhodně lépe než soupeř z Boršova. Poprvé prověřil hostujícího gólmana Vosejpku útočník Kišš, ale byl z toho pouze rohový kop. Následně nebezpečně hlavičkoval Hájek a o chvíli později z prostoru penalty střílel Hezoučký, ovšem jeho pokusu chyběla razance i přesnost. Pak musel výborný zákrok vytasit domácí brankář Lukáš, který vyrazil dobře mířenou střelu Komrsky.

 

Změna ve skóre přišla ve 22. minutě, když  po samostatném úniku dopravil míč do boršovské branky Ondřej Kišš. O deset minut později upadl ve vápně Tvrzický, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 36. minutě došlo k chybné rozehrávce v hostující obraně, ze které vyústil únik Václava Strnada, který s přehledem proměnil - 2:0. Pro Boršov mohlo být ještě hůře, ale další šance překazil brankář Vosejpka. Domácí obrana nemusela řešit závažnější situace a hostující útočníky do ničeho nepouštěla. První půle tak skončila za stavu 2:0 pro domácí.

Dívčice udržely dvoubrankový náskok, ale přišly o zraněného Rejdala

Hned v úvodu druhého poločasu mohlo být vedení Dívčic třígólové, ale to by nesměl Strnad přestřelit. Domácí pak předvedli pěknou akci, kdy V. Valenta vysunul kolmicí Kišše, který nebezpečně centroval před Vosejpkovu bránu, před kterou ovšem nebyl nikdo z domácích hráčů. Přicházely i další šance, které postupně spálil Strnad, Hezoučký i Kišš. Domácí byli nadále nebezpečnější, ale třetí branku ne a ne přidat.

 

V 72. minutě nacentroval Kišš do malého vápna, kde čekal připravený Rejdal, ale souboj o míč dopadl jen zraněním Rejdala, který musel odjet okamžitě do nemocnice. Konec zápasu už provázela spíše nervozita než fotbalové dovednosti. Hodně se kazili přihrávky na obou stranách a k vidění  byla celá řada nepřesností. Boršovští si poté vytvořili mírný tlak, který ovšem nevyústil gólovou tečku. Zápas tak skončil vítězstvím Dívčic, které určitě mohlo být vzhledem k průběhu utkání mnohem vyšší.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Po dvou prohrách jsme si chtěli udobřit naše fanoušky, což se povedlo. I když jsem musel improvizovat se sestavou, protože máme spoustu zraněných hráčů, tak můžu být spokojený. V brance zaskočil Radek Lukáš a chytal výborně, na stoperu zahrál s přehledem Jirka Hájek. O góly se postarali Kišš se Strnadem, jinak dobře hráli ve středu hřiště Tvrzický s Hezoučkým. Jedinou skvrnou na zápase bylo zranění Standy Rejdala, který musel podstoupit operaci ramene."

FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "Chtěli jsme z Dívčic odvézt nějaké body a pomalu si pojišťovat záchranu. I přes posily z A týmů se nám hra od samého začátku nedařila. Nechci se vymlouvat na horko, protože to bylo pro oba týmy stejné, ale domácí hráli dobře a do ničeho nás nepouštěli. My jsme neměli jedinou střelu na branku a bez šancí se nedá vyhrát. Domácí v prvním poločase vstřelili dva góly a v průběhu celého zápasu nás držel skvělými zákroky brankář Vosy, který chytil minimálně 5 tutových šancí. Pro nás nejhorší zápas jara. Vinu beru, ale i na sebe, kdy jsem postavil ofenzivní sestavu, místo abych se zaměřil na obranu a snažil se hrát na brejky. Doufám, že poslední dva zápasy odehrajeme lépe a soutěž udržíme."



Počet diváků: 64. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - AMBROŽ Martin (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.