5:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úsilné využilo první mečbol a postoupilo do Okresního přeboru! K vidění byly tři pokutové kopy!


Branky


24. P. Vazač , 38. J. Jírovec , 58. J. Čada , 72. A. Baloun , 87. T. Sláma (p.) - 17. D. Hrádek , 21. D. Hrádek , 80. P. Štumbauer (p.) , 90. P. Štumbauer (p.)
0

Domácí hráči získali na jaře další tři body, i když se proti Mokrému na ně hodně nadřeli a stvrdili tím tak postup do Okresního přeboru. V závěru zápasu se kopaly celkem tři penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky, ale nerozhodné skóre

Domácí hráči Voselna přivítali na svém hřišti soupeře z Mokrého. Hosté přijeli s jedním hráčem na střídání, i přesto chtěli navázat na poslední kolo, kdy si připsali první jarní vítězství. To Úsilné doufalo, že po zápase bude moci odšpuntovat šampaňské a navléct mistrovská trika. Stačilo jediné, aby se nemuseli domácí ohlížet na zápasy svých konkurentů, zvítězit!

 

A jakoby tato skutečnost v úvodních minutách svazovala domácím hráčům nohy a lepším týmem byli hosté. Sice po necelých deseti minutách nabídl špatnou rozehrávkou brankář Alexa, gólovou šanci Hálovi, ale ten míč napálil zbrkle přímo do náručí brankáře hostí. Hned vzápětí přišel trest na druhé straně. Dlouhý aut Štumbauera si našel ve vápně Hrádek a přesnou hlavičkou překonal brankáře Nováka - 0:1. A za další čtyři minuty bylo s domácí ještě hůře. V rozehrávce chybovala stoperská dvojice, když vybojoval míč Štumbauer a přihrávkou před brankou nabídl druhý gól Hrádkovi, který nezaváhal - 0:2. 

 

Poté se začali postupně dostávat do zápasu domácí. Jírovec se opřel za vápnem hezk do míče, ale chyběly centrimetry, aby míč skončil v síti. Na druhé straně se proháčkoval k zakončení Hrabánek, ale na brankáře Nováka si nepřišel. O chvilku později to znovu ze vzduchu zkoušel Hrádek, ale mířil mimo tři tyče. Do zápasu vrátil domácí aktivní Vazač. Hosté se věnovali diskuzi s rozhodčím, když se domnívali, že měli házet aut. Ten vhodili domácí rychle do hry, míč propadl za obranu na Vazače, který lobem vrátil domácí zpět do hry. Domácí hráče vstřelená branka nabudila a v druhé polovině první půle měli více ze hry. Ze strany postupoval sám na Alexu domácí Baloun, ale místo přihrávky na volného Vazače volil tvrdou střelu na bližší tyč, kterou hostující brankář vyboxoval na roh. 

 

Vyrovnání se domácí dočkali ve 38. minutě, když dostali výhodu přímého volného kopu. K míči se postavil Sláma, ale jeho povedenou střelu dokázal brankář Alexa vyrazit do strany. Akce pokračovalo, míč vrátil před branku Čada a balon uklidil do sítě pohotový Jírovec - 2:2. Za tohoto stavu se odcházalo do v poločase do šaten. 

Domácí dokonali obrat v zápase. Poslední tři branky padly z pokutových kopů

Druhý poločas začali aktivněji domácí hráči, kteři měli častěji míč na svých kopačkách, ale pod tlak soupeře nedostali. První šanci si vytvořil Baloun, když se hezkým obloučkem zbavil obránce, ale následnou střelu vyrazil brankář Alexa. Na druhé straně mohl domácí opět zmrazit Hrádek, ale v gólové šanci jej vychytal pozorný brankář Novák. Po necelé hodině hry se dostal za obranu po přihrávce Vazače, rozběhnutý Sláma, ten ještě přihrávkou vybídl ke skórování osamoceného Havlína, ale ten místo volné branky trefil jednoho z domácích obránců stojících na lajně. Akce však pokračovala a míč se dostal k nohám Čady, který ranou pod břevno poslal Úsilné do vedení - 3:2. 

 

Hráči Morkého se ovšem nevzdávali a zejména Štumbauer dělal největší starosti domácí obraně. Úsilné se zatáhlo a začalo hrát na brejky. V 72. minutě se po jedno z nich dostal míč k Hálovi na pravou stranu a ten přihrávkou, která je k vidění v Premier League našel na zadní tyči nabíhajícího Balouna, který poslal míč počtvrté za záda Alexy - 4:2. Hosté mohli hned za minutu vstřelit kontaktní branku, ale Houskova střela jen olízla pravou tyč Novákovy branky. Kontaktní branka přišla deset minut před koncem, když centrovaný míč z levé strany zastavil jeden z domácích hráčů rukou a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Štumbauer a zadělal na drama. 

 

Tři minuty před koncem se hnal za míčem neunávný Vazač a byl zcela zbytečně stažen jedním z hostujících hráčů ve vápně. Výhodu pokutového kopu tak dostali i domácí hráči a Sláma se nemýlil - 5:3. Poslední slovo měli nakonec hosté. Viktora fauloval ve vápně Hrádka a rozhodčí Aibl se nebál ukázat na penaltový puntík potřetí v zápase. Míč si znovu postavil Štumbauer a snížil na konečných 5:4.

Vyrovnávací trefa domácího Jírovce

 

 

Postupová radost na hřišti 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Škoda no, vedli jsme o dvě branky a vyrovnávací trefy jsme jim darovali. Úsilné je tým, který ty chyby prostě potrestat umí. Jinak si myslím, že náš nejlepší výkon jara."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - P. Hála [-] , P. Vazač [-] , P. Viktora [-] , S. Havlín [-] , A. Baloun [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , O. Samek [-] , L. Fürst [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , V. Klement [-] , V. Voleman [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] - J. Hrabánek [-] , D. Hrádek [-] , P. Houska [-] - P. Dvořák [-] , Č. Alexa [-]

ŽK: 34. J. Čada - 65. V. Klement .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: AIBL Tomáš - KAPINUS Milan (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.