Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 14:30

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boršovští výborným výkonem ve druhém poločase zaslouženě zvítězili. Hosté opět po dobrém výkonu a vedení v první půli odpadli


Branky


0

V záchranářském souboji měli blíže ke třem bodům po první půli hosté, kteří vedli 1:0, ale domácí ve druhém poločase předvedli dokonalý obrat, když hostům nastříleli pět branek, z toho Lukáš Komrska hned tři a v tabulce se posunuli na 8. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější a do šaten odcházeli s jednobrankovým náskokem

Utkání začali svižněji hosté, kteří si vytvářeli poměrně rychlé protiútoky a po jednom z nich se v 5´ do dobré pozice dostal L. Polida, ale naštěstí pro domácí jeho ostrá střela z úhlu šla velmi nepřesně mimo branku. V 7´zahrozili už i domácí a Švejda pěknou technickou střelou vedle pravého horního růžku vystrašil hostujícího brankáře. V 8´velmi agilní Komrska střílí hlavou po centru Andrleho vedle.

 

Potom převzali taktovku hosté. V 15´ hostující mladík T. Kubíček vyslal první varování po krátkém sólu, když pěknou střelou trefil jen domácího brankáře Vosejpku. V 16´ dobře pozičně hrající Švehla ohrožoval z pravé strany branku domácích, ale v poslední chvíli Fessl odvrátil na roh. Po rozehraném rohu se do vyložené šance na hranici pokutového kopu dostal T. Kubíček, ale jeho bombu brankář domácích kryl. Ve 21´ L. Polida v dobré šanci z úhlu minul a ve 24´ tentýž hráč vyslal dělovku na domácí branku, ale domácí obránce jeho střelu ještě stačil zblokovat.

 

Ve 26´ale tlak hostů přinesl již ovoce a to když pravý obránce Jan Deák se vydal na výlet a zkusil to z dobrých 33 m. Výsledkem byla fantastická táhlá střela do pravé šibenice, kterou střelec zaskočil jinak velmi době chytajícího Vosejpku (0:1).  Domácí se snažili rychle vyrovnat, ale bohužel několik slibných šancí nevyužili. Neujali se pěkné centry do vápna Komrsky a Vančury, které brankář hostů pohotově vykryl. Ve 40´po centru Vančury Mavrodiev hlavičkuje vedle. Když ani největší šanci prvního poločasu ve 43´nevyužil po centru Mavrodieva zkušený Vančura a ani Komrska neuspěl při trestném kopu ve 44´, tak do šaten šli spokojeněji hosté.

Obrat domácích dirigoval autor hattricku Lukáš Komrska

Do druhé půle nastoupili domácí jak vyměněni a hned od prvních vteřin začali vyvíjet tlak na soupeře. Také se jim ve 47´ podařilo rychle vyrovnat, když po vtipné přihrávce Vančury Lukáš Komrska důrazně zakončil po zemi (1:1). Z protiútoku ještě soupeř díky průniku Švehly po pravé straně jednou zahrozili, ale obrana domácích odvrátila nebezpečí na roh. No a potom už úřadoval jen domácí tým, který skvělou hrou a pěknými akcemi obrátil výsledek prvního poločasu. Nejprve v 53´ Mavrodiev pěknou kolmou nahrávkou našel na šestnáctce Lukáše Komsrku a ten se obdobně jako při prvním gólu krásně uvolnil a ranou po zemi nekompromisně skóroval (2:1).

 

V 56´ Komrska pěknou střelou z trestného kopu orazítkoval Komrska břevno a V. Pokorný nedokázal hlavou vrátit míč do odkryté branky soupeře, kterou přestřelil. V 64´ se opět skóre měnilo a to když Machata (hrající brankář) zatáhl míč po pravé straně a jeho prudký centr šikovně z voleje „uklidil“ do branky Víťa Anderle (3:1). V 67´ po centru z pravé strany Komrska hlavičkoval do břevna, ale minutu nato už se skóre opět měnilo a to když Komrska zatáhl míč po levé straně až k brankové čáře, nacentroval na nohu Soukupa, jehož střelu brankář hostů vyrazil před sebe, kde na dvakrát míč dopravil do branky pohotový Zdeněk Švejda (4:1).

 

Skóre zápasu uzavřel v 84´ nejlepší hráč na hřišti Lukáš Komrska po velkém sólu téměř od půlky hřiště, kde převzal Soukupovu nahrávku a přesnou střelou k pravé tyči Dvořákovi branky završil svůj hattrick (5:1) a významně si tak řekl o nominaci na titul hráče kola. 

 

Rohy 3:3, Fauly 13:16

 

Autor: Miroslav Lysina



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "Jak se říká - hrálo se o 6 bodů a tak jsem rád, že jsme v tomto náročném utkání proti SK Koloděje zvítězili a oplatili jsme jim porážku se stejným skóre z podzimu. Chlapcům musím zase poděkovat za bojovnost. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, protože soupeř v prvním poločase hrál dobře a ujal se vedení po nevídané střele pravého obránce. Do druhé půle jsem naordinoval taktiku dát balón na zem, více se pohybovat a ukazovat. Hráči to dodrželi a tak přišly i zasloužené góly a body."




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - B. Anderle [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] , L. Fessl [-] , V. Pokorný [-] - L. Komrska [-] , V. Anderle [-] , M. Mavrodiev [-] , J. Vančura [-] - D. Eliáš [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - S. Miřátský [-] , K. Kohout [-] , V. Polida ml. [-] , J. Skala [-] - L. Polida [-] , T. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , J. Deák [-] - F. Švehla [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 38. J. Deák , 41. M. Plojhar .
Hráči zápasu: J. Vančura , L. Komrska - L. Polida , F. Švehla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KOREJČÍK Václav (N), MIŘÁTSKÝ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.