Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré slaví první jarní výhru, čtyřmi góly to odnesl soupeř z Lipí


Branky


0

Domácí hráči si připsali v roce 2017 první vítězství a snad se definitivně odrazili od sestupových vod, kam se vinnou špatného jara pomalu začali propadat. O svém vítězství rozhodli třemi góly v posledních dvaceti minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas neměl vítěze

Mokré přivítalo na svém hřišti Lipí. Hosté přijeli k zápasu povzbuzeni domácí výhrou nad Pištínem a na body si pomýšleli i na hřišti trápících se domácích. Ti na jaře neprožívají šťastné období a čekají na tří bodový zisk.

Ve 20. minutě přišla rychlá akce domácích z levé strany, poté si pohrál hned s trojicí našich hráčů Petr Houska a s přehledem prostřelil Macháčka - 1:0. Vedení ale domácím dlouho nevydrželo. O pět minut později rozehrál přímý volný kop Mojžíš, jehož střílený centr jemně tečoval Jiří Říha, pro něhož to byl třetí zásah ve třetím utkání v řadě - 1:1.

 

O dvě minuty později mohlo jít Lipí dokonce do vedení, avšak střelu Zocha, která mířila do prázdné branky nešťastně zastavil na brankové čáře stojící kapitán Lipí Kruťko. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Domácí rozhodli o své výhře v posledních dvaceti minutách hry

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Domácí zatlačili na vlastní polovinu, výsledkem však byla pouze série několika rohových kopů bez vážnějšího ohrožení domácího gólmana. A tak pomalu, ale jistě, začali přebírat otěže zápasu mokerští hráči.

 

Těm vrátil vedení v 70. minutě Vladimír Klement, jenž dostal spoustu volného času a prostoru - 2:1. Za další čtyři vedli domácí už o dvě branky, když se do šance dostal Hrádek, ale ztroskotal na brankáři Macháčkovi. Míč se však odrazil k nohám Housky a ten neměl problém doklepnout míč do sítě - 3:1.

 

Lipí bylo jako opařené a domácí chodili do otevřené obrany jako nůž máslem. Tečku za utkáním udělal v 86. minutě Petr Štumbauer, jenž napřáhl na hranici velkého vápna a jeho přízemní střela zapadla přesně k pravé tyči Macháčkovy branky - 4:1. Mokré si tak připisuje první jarní vítězství, které je vzhledem k průběhu utkání naprosto zasloužené.



Zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "No sice stavitel bazénu a sponzor maximu opět nedorazili, ale je fakt že jsme se tentokrát celkově sešli. Je fajn že v Mokrém jsou starší chlapi, kteří tu zodpovědnost prostě mají a tímto bych jim chtěl poděkovat. Měli jsme i tři hráče na střídání, což je u nás nevídaný jev a získali první jarní vítězství."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Zápas s Mokrým Lipíčku vůbec nevyšel. Po vyrovnané první půli, kdy za nás skóroval Jiří Říha, jsme ve druhém dějství zcela odpadli a domácí toho využili třemi brankami ve svůj prospěch."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , V. Voleman [-] , V. Klement [-] , J. Návara [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] - J. Hrabánek [-] , D. Hrádek [-] , P. Houska [-] - R. Holický [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , D. Čáp [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , L. Kruťko [-]

Hráči zápasu: P. Houska , J. Hrabánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - VLÁŠEK Miloslav (N), JURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.