Gól Fošuma z první minuty rozhodl o výhře Lokomotivy


Branky


0

Domácí hráči se po výhře nad Dívčicemi udrželi v kontaktu s vedoucím Úsilným. Branka Roberta Fošuma z první minuty zápasu se nakonec ukázala, jako ta vítězná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fošum se trefil v první minutě. Hostující Hezoučký nedal penaltu

V nedělním odpoledni se nejzajímavější zápas víkendu III. Třídy skupiny A měl odehrát na hřišti Lokomotivy ČB B, kam zavítaly Dívčice. Domácí po sestupu z Okresního přeboru přezimovali na druhém místě dva body za vedoucím Úsilným. Hosté na pátém místě ztráceli na svého hostitele 3 body a v případě vítězství se na něj mohli dotáhnout. Podzimní atraktivní střetnutí nabídlo divákům šest branek, ale oba soupeři se nakonec rozešli smírnou remízou.

 

Utkání začalo pro domácí hráče, jak nejlépe mohlo. Už v první minutě využil domácí Fošum chyby v hostující rozehrávce a přesnou střelou k pravé tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Hosty brzká branka nepoložilo do kolen a opticky měli více ze hry. Jejich větší aktivita pak vyústila v pokutový kop. Šanci na vyrovnání, ale hostující Hezoučky zahodil a penaltu neproměnil.

 

 

Hra se poté vyrovnala, ale před odchodem do kabin se Dívčice přeci jen dočkaly branky, když se po rohu prosadil Hájek. Bohužel pro hosty branka nebyla uznána po odpískaném faulu na domácího brankáře Kuruce. Domácí Lokomotiva tak držela po prvních čtyřiceti pěti minutách jednobrankové vedení. 

Optický tlak hostí k vyrovnání nevedl

Druhý poločas se obrázek hry nezměnil. Dívčice se snažily být aktivnějším týmem, ale jejich snaha končila většinou u pokutového území domácích. S ubíhajícím časem se hosté začali vydávat do ofenzivy ve větším počtu hráčů, z čehož pramenili mezery v jejich defenzivě.

 

 

Definitivní pojistku domácímu vítězství mohl dát dvě minuty před koncem opět domácí Fošum. Hostující defenzivní vrátka zůstala otevřená, ale Fošum v zakončení ztroskotal na brankáři Kácalovi. Jenomže ani hosté na nedokázali dát ve druhém poločase gól, a tak rozhodla zápas branka z první minuty. Ze tří body se radovali domácí a dál stíhají vedoucí Úsilné. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Libor Waldhauser (hráč): "Do zápasu jsme vstoupili špatně a po špatném odkopu jsme inkasovali už v 1. minutě. Vyrovnat jsme mohli po nařízené penaltě, ale Hezoučký ji bohužel neproměnil. Druhý poločas jsme se tlačili před domácí branku, ale v zakončení se nám nedařilo. Domácí hrozili nejvíce středem hřiště a v závěru druhé půle, kdy jsme vrhli všechny síly do útoku, i z protiútoků. V zápase ale žádný gól již nepadl, a tak jsme z Lokotky odjeli s prázdnou."



Počet diváků: 25. Rozhodčí: STACH Josef - KŘÍŽ Pavel (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.