L. Klimeš 73. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:30

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda padla s Jankovem


Branky


73. L. Klimeš (p.) - 14. R. Mužík , 22. R. Mužík , 35. P. Hála , 56. F. Srogončík
0
Přímý souboj o páté místo zvládl lépe Jankov
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle o třídu

   V posledním kole mohlo oba týmy motivovat celkové páté místo, které bylo ve hře. Dobře poskládaný tým Jankova byl od úvodních minut přeci jen o něco lepší a dokázal to vyjádřit i gólově. I když v první vážnější šanci Šinko Maurera ještě vychytal. Po necelé čtvrthodině hry už se skóre měnilo. Po spolupráci Loška s Tušlem zamířil Mužík přesně k tyči, 0:1. Ve 22. minutě to byl znovu Mužík kdo vybojoval odražený balon a nasměroval ho znovu k tyčce domácí brány, 0:2. Dobrá Voda měla jednu nepříjemnou střelu, nebezpečný závar a jejich radost také překazilo břevno branky, kterou hájil Petr Maxa. Radovat se naopak mohli potřetí radovat hosté. Ve 35. minutě uvolnil do náběhu kapitán Maxa Hálu jenž dokázal propasírovat míč pod domácím gólmanem, 0:3. Půle tedy prakticky rozhodla.

Po gólu na obou stranách

   V úvodu druhého dějství se trochu prostřídalo a možná díky tomu se zdálo, že utkání už nemá takový spád. V 56. minutě všechny zaskočil Srogončík, když se mu povedlo skórovat přímo z rohu, 0:4. Nějakých zhruba dvacet minut před koncem pak hosté po jasném zákroku ani neprotestovali, proti nařízené penaltě. Její exekuci si vzal na starosti Klimeš a korigoval na 1:4. Ke konci poklidného zápasu pak ještě tempo zlehka polevovalo. Z výhry a celkového pátého místa se po závěrečném hvizdu pak mohli radovat hráči Jankova.


Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Daniel Rut (hráč hosté): Myslím, že jsme byli od začátku lepší. Měli jsme v sestavě kluky z áčka, ale i z dorostu. V první šanci Maurer ještě neuspěl, ale pak se dvakrát prosadil Mužík a po něm i Hála. Domácí trefili břevno, měli jeden závar a asi jednu nebezpečnější střelu. Ve druhé půli jsme udělali dvojí střídání a bylo to už trošku pomalejší. Přesto jsme přidali čtvrtý gól přímo z rohu. Penalta byla jasná a zápas celkově hodně poklidný. Jsem rád, že dorostenci dostali větší porci minut a, že se nikdo nezranil. Dobrý zápas odehrál Prediger, dostal se i do úniku, ale gólman to vychytal. Stejně tak zaslouží pochválit Jirkovský, také měl pěknou šanci, v ní mu ovšem brankář skočil pod nohy. Určitě i Mužík z áčka jenž byl v první půli rozdílovým hráčem.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , Č. Marek [-] , O. Jirák [-] , L. Klimeš [-] , C. Novotný [-] , P. Choboda [-] , J. Šulista [-] , P. Hoffmann [-]

SK Jankov B
P. Maxa [-] - J. Tušl [-] , M. Cimerhanzl [-] , F. Srogončík [-] , M. Brabec [-] , M. Prediger [-] , J. Honner [-] , D. Jirkovský [-] , M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , D. Šindelář [-]

ŽK: 73. L. Simandl .
Hráči zápasu: D. Jirkovský , M. Prediger , R. Mužík .
Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.