3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrady se v derby se Stropnicí zachránily


Branky


33. R. Brousek , 81. R. Brousek (p.) , 85. L. Brousek
0
Ostře sledované derby pro Hrady
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro domácí

   V dopoledním zápase ztratil Čtyrák v Borovanech kde alespoň napadl rozhodčího Cibranského, který je s Hrady spjatý. A Hrady se v případě výhry mohly odpoutat z posledního místa, vyhnout se sestupu a namočit tam právě Čtyrák. Hned v 1. minutě zahrával Holej standardku a po následné sražené střele zahrávali hosté roh. Zanedlouho se Zajac protáhl po lejně a po centru na Lacinu měli výhodu rohu i domácí. Po desti minutách vymýšlel zajímavou polovysokou přihrávku ze středu hřiště Tuscher, ale Jakub Brousek na ní o kousek nedosáhl. Pak se Kunágl probil s míčem na noze přes celé hřiště a posunul do strany na Kořínka, ten ovšem ztroskotal na Hrbáčkovi. Následný letecký den Jakuba Brouska v šestnáctce hostů nechal sudí Hučík bez povšimnutí. Krátce nato se do vápna dostal Lukáš Brousek míč se dostal k Romanovi Brouskovi, který jej přiťukl pro změnu na Jakuba Brouska, který ovšem z penalty přestřelil. Jedovatý centr Tuschera pak musel Valíček odvracet nohou. Ve 33. minutě hostující gólman odvrátil centr jen k Marhounovi, ten zády k bráně jen přistrčil Romanu Brouskovi jen nenápadnou přízemní střelou za vápnem rozvlnil síť, 1:0. Ve 37. minutě po asi třetí opravě velmi nepřesného pomezního Havlíčka dostal míč z autu ke Kořínkovi jenž se prodral do zakončení, ovšem pálil nad. Minutu nato rozehrál Holej povedenou standardku, kterou Lenz hlavou netrefil dobře a Hrady se dostaly do brejku. Únik Zajace s Romanem Brouskem skončil u Valíčka.

Dvě pojistky v závěru

   Do druhé půle Stropnice přeskupila řady a zejména v úvodu se tlačila na domácí, bohužel pro hosty snaha končila ještě před vápnem. Opticky se tedy zdálo, že nabídka domácích za vítězství přijata nebyla. Po hodině hry vybídl hezkým lobem Němec Šedivého, po jehož centru byl sice faulovaný Valíček, ale pokračovalo se ve hře. Míč směřující do brány ukopl na poslední chvíli Haňur. I v závěru byl bez povšimnutí sudího faulován na druhé straně Koprna. Minutu nato se po dlouhém balonu řítil na Koprnu, ale domácí gólman včas vyběhl a Kořínek velkou šanci promarnil. Po chvíli se ve vápně uvolnil Němec, ale svojí slabší levou trefil jen připraveného Valíčka. Pak to byl znovu bývalý hráč Stropnice Němec kdo pálil z vápna, Valíček chytil. V 68. minutě propadla Holejova standardka, k míči se dostal Bušta, ale z otočky trefil jen boční síť. V 75. minutě se na vápně ocitl osamocený hráč domácích, ale volil razanci a jeho bomba šla vedle brány. Po chvíli šel sám z úhlu Šedivý, mířil nad. Pak byl znovu sám po sporné ofsajdové situaci Zajac, byla z toho jen boční síť. Deset minut před koncem po centru do vápna šikovně upadl přes Buštovu nohu Jakub Brousek a tentokrát sudí Hučík pád uznal a odpískal penaltu. K té přispěchal právě střídající Roman Brousek, což by asi dle pravidel exekutor být neměl, ale penaltu proměnil, 2:0. V 85. minutě dostal balon do křídla Zajac, posunul do vápna na Lukáše Brouska jenž se proháčkoval až před Valíčka a překonal ho, 3:0. Hrady tak mohou slavit záchranu v soutěži.


Sestavy


TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - R. Brousek [-] , M. Zajac [-] , L. Brousek [-] , L. Tuscher [-] , J. Brousek [-] , J. Marhoun [-] , K. Šedivý [-] , Z. Hrbáček [-] , F. Janda [-] , J. Jelínek [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Sviták [-] , J. Kunágl [-] , J. Haňur [-] , V. Bušta [-] - M. Bašta [-] , J. Stanka [-] , Z. Staněk [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-]

ŽK: 39. J. Jelínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hučík Marek - FEITL Jaroslav, HAVLÍČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.