4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:30

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany poslaly Čtyrák do třetí třídy, sudí hosty rozpálil svým výkonem do běla, byl i napaden!


Branky


0
Matadorům Čtyř Dvorů zhořkla rozlučka s kariérou a sudí Cibranský uvedl, že byl po utkání napaden... 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro domácí

   Čtyráku šlo v Borovanech o hodně. Musel zvítězit, aby se nemusel ohlížet na zápas Hradů se Stropnicí a zajistil si záchranu v okresním přeboru. Pro několik jeho hráčů to bylo navíc poslední utkání v kariéře. Borovany měly motivaci docela jinou, chtěly hrát a vyhrát utkání pro bývalého rozhodčího, jenž pocházel z Borovan a zápas již sledovat nemohl, pro pana Hrušku. Oba týmy se v první půlce snažily. Hosty několikrát podržel Voneš, ale ve 38. minutě ho nadvakrát po přihrávce do uličky překonal Čermák, 1:0. Ve velké příležitosti pak ještě Tomášek nastřelil jen tyč. Poločas tedy 1:0 pro domácí.

Tři góly pro domácí a dvě červené pro hosty

   Ve druhé půli hosté stále častěji slovně projevovali svou nespokojenost a to hlavně s vedením zápasu sudího Cibranského. Čtyráku se dokonce podařilo zásluhou Příhody vyrovnat, ale jejich na první pohled regulérní gól neplatil pro odmávaný a odpískaný ofsajd.   V 58. minutě viděl zblízka hned červenou kartu Knietel, dle zápisu za hanlivé výrazy na adresu hlavního arbitra, s tím, že si na něj po utkání počká. Podle slov hostů k tomuto došlo až následně poté, co sudí Knietelovi ukázal červenou, když se ho zeptal, proč domácí brankář nepoužije k uvedení do hry míč, co má za bránou. 

 

V 65. minutě se dostal do rychlého brejku Babka, poradil si s Vonešem a zasunul do prázdné. I v tomto případě vyletěl pomeznímu praporek do vzduchu, ale nepískalo se, 2:0!   V 71. minutě už byli hosté jen v devíti, když se po druhé žluté musel pod sprchy poroučet další ze zkušených hráčů, Píša. Odůvodněno to oficiálně bylo za urážku sudího a chycení ho pod krkem.   Po několika minutách přidal svůj druhý gól v zápase podobným způsobem Babka, 3:0. Gólovou tečku napsal v 90. minutě po centru z pravé strany od Čermáka zblízka Brenner, 4:0.   Při odchodu do kabin museli někteří domácí chránit rozhodčího Cibranského, který schytal od hostů i nějaký ten úder. "Při vchodu do kabiny mě Knietel udeřil do hlavy," hlásil do zápisu čtyřiasedmdesátiletý rozhodčí. Hosté byli z jeho výkonu nazlobení, dle některých nezávislých přihlížejících i oprávněně. Nové Hrady se tak po výhře v posledním kole zachránily, Čtyrák padá do III. třídy...


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér domácí): "Soupeř pořád kecal a cítil se ukřivděný, místo toho aby hrál. To, že to nechali na poslední zápas, je jejich problém. Myslím si, že rozhodčí Cibranský pískal velmi dobře. My hráli za výborného kamaráda Hrušku, který podlehl těžké nemoci v jednačtyřiceti. Celý mančaft bojoval, soupeř měl v kádru i áčkaře. Měli jsme mraky šancí a poločas mohl být klidně 3:0 a ne 1:0, hostům chytal výborně gólman. Celý mančaft zahrál super, všichni jezdili a takhle to má vypadat."

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč hosté): "Zkrátka jsme v Borovanech nesměli uhrát bod, ani jsme nesměli vyhrát, to bylo jasně dané. Bohužel to, co jsme si mysleli, se naplnilo. Už první věc, že je na zápas delegován rozhodčí Cibranský, který pochází z Hradů a zadruhé, proč se tohle utkání nehrálo souběžně se zápasem Hrady - Stropnice?! Chtěli jsme si tenhle poslední zápas užít, protože mezi námi bylo plno hráčů, kteří končí, to už bylo řečeno před sezónou. Dokonce jsme si s sebou přivezli i foťák. Věděli jsme, že musíme bodovat, ale nechtěli jsme to za každou cenu hrotit. Bohužel nám nebylo umožněno, abychom si zápas užili a celé to zrežíroval pan Cibranský. Když jsme po půli prohrávali, řekli jsme si, že pokusíme vyrovnat. To se nám regulérním gólem i povedlo. Bohužel tentokrát zaúřadoval pomezní a zamával ofsajd. Pan Cibranský přikývnul a zapískal. Na druhé straně to pak bylo podobné, ale na našeho pomezního rozhodčí nedal a bylo to 2:0. To už bylo v době, kdy si sudí vyloženě povodil Pavla Knietela, který dostal červenou za to, že řekl, aby gólman soupeře nezdržoval a nechodil pro balon 50 metrů, když má druhý za bránou a hned se červenalo. Potom řekl mě, že budu následovat a to se po chvíli i stalo. I když musím přiznat, že žlutá byla pro mě za sprosté slovo oprávněná. I tak si myslím, že karty byly rozdané už před zápasem. Pak jsme dostali ještě dvě branky. Nevím co bude s béčkem Čtyráku dál. Nedivím se ani, že nejsou lidi a kluby zanikají nebo se slučují, když mladí vidí tohle. Ukázalo to tu žumpu toho fotbalu, jak to tady chodí. Bylo to smutné loučení s fotbalovou kariérou."



Sestavy


FK Calofrig Borovany
M. Plachta [-] - M. Tomášek [-] , D. Babka [-] , J. Brenner [-] , V. Pileček [-] , F. Faktor [-] , J. Čermák [-] , B. Kratoška [-] , A. Fencl [-] , J. Anton [-] , R. Malík [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - F. Leiš [-] , J. Příhoda [-] , P. Knietel [-] , J. Viktor [-] , M. Maliňák [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-] , P. Raab [-] , L. Nečekal [-] , J. Janura [-]

ŽK: 45. B. Kratoška - 42. Z. Svoboda , 53. O. Píša , 69. J. Viktor . ČK: 58. P. Knietel , 71. O. Píša .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Cibranský Jiří - KLIMEŠ René (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.