Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov dostal nařezáno od Srubce


0
Oslabený Jankov byl převálcován Srubcem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle debakl nenaznačila

   Srubec mohl v případě výhry Jankov v tabulce přeskočit. Jankov oslabený hned o šest hráčů základní sestavy tahal prakticky od začátku zápasu za kratší konec. Hosté měli více ze hry a dostávali se i častěji do šancí. Dlouho však naráželi na pozorného matadora mezi třemi tyčemi domácích Prenera. Až ve 33. minutě ho dokázal překonat Novotný a otevřel gólový účet zápasu, 0:1. Vedení vydrželo hostům jen dvě minuty kdy byl faulovaný pronikající Maurer a Kudláček proměnil nařízenou penaltu, 1:1. Ale za další dvě minuty si hosté vzali vedení zpět a to zásluhou Františka Hekrdly, 1:2. Tak skončil i první poločas.

Sedm branek v síti domácích

   Už ve druhé minutě druhé půle dokázal potrestat chybu domácích Budějcký a odstartoval kanonádu Srubce, 1:3. Hostům narostly křídla a dařilo se jim de cfacto vše na co sáhli. Za to domácí se k většímu ohrožení Korbelovi brány nedostali a začali kupit chyby. Na 1:4 zvyšoval v 57. minutě znovu Budějcký. Dvě minuty nato přidal svůj druhý zápis v utkání Novotný, 1:5. V 65. minutě zkompletoval hattrick Budějcký, 1:6. O šest minut později zahájil svůj zápis do statistik také hrající trenér Janoušek, 1:7. V 87. minutě přidal Janoušek další gól a zvyšoval už na 1:8. Minutu před koncem základní hrací doby měli hosté výhodu pokutového kopu. Exekuci si vzal na starosti Janoušek, završil hattrick a dal definitivní podobu skóre 1:9.


Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč domácí): Nám nakonec nechybělo pět, ale šest hráčů. Hráli jsme to na co jsme v té sestavě měli. Hosté byli od začátku lepší, my měli v první půli snad jen dvě šance. Jinak jsme se natrápili a měli co dělat abych to ubránili. Měli jsme štěstí, že hrál Srubec špatně a z nějakých pěti šancí proměnil jen dvě, když třikrát skvěle zasáhl gólman Prener. Ve druhé půli jsme hned na začátku udělali hrubku o bylo to o dva góly. Dělali jsme obrovské chyby a pak už to bylo na jednu bránu. Lepili jsme to a bohužel to nevyšlo, ale nikdo zápas neodflákl. Pochválit si zaslouží gólman Prener dělal co mohl, pár gólů chytil a ty co ne, za ně nemohl.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (hrající trenér hosté): Je to jako, když se celé mužstvo vzbudí a nedá si přihrávku na pět metrů jako tomu bylo ve Čtyráku. Dneska to byl pravý opak a všichni hráli nad své možnosti, o dva levely výš. Bylo to už takové utkání v uvolněné atmosféře. My měli motivaci, že pokud vyhrajeme předskočíme Jankov v tabulce. Dneska se to sešlo a byla to jedním slovem nádhera. Mám radost z Dana Budějckého, který se nemohl dlouho trefit, celé jaro a dneska dal hattrick. Dokázal, že pro nás bude platný hráč. Všech čtrnáct lidí musím opravdu pochválit.



Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - J. Šindelář [-] , D. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , F. Srogončík [-] , M. Maurer [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Dittrich [-] , D. Budějcký [-] , D. Novotný [-] , J. Leština [-] , J. Petr [-] , D. Muzika [-] , J. Korotvička [-] , D. Vondroušek [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

Hráči zápasu: L. Prener .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - PAVLÍK Michal (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.