4:1
(3:1)
26. D. Szep
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice se doma rozloučila výhrou


Branky


0
Stropnice v boji o záchranu proměnila šance a udolala Olešník
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle rozhodla

   Stropnici bojující o záchranu velela povinnost před derby na Hradech nejen kvůli úspěšnosti z venkovních zápasů v posledním domácím zápase sezóny vyhrát. Za hezkého počasí a solidní divácké kulisy se odehrálo utkání se spoustou nepřesností. Kupříkladu hosté nevyužili v první půli dvě velmi zajímavá přečíslení. A tak v 11. minutě se Staněk na lajně zbavil hráče a vyslal centr před bránu kde pěknou hlavičkou usměrnil kapitán Holej míč ke vzdálenější tyči, 1:0. Po čtvrthodině hry přistrčil balon na úrovni šestnáctky dobře hrající Vornay na Jaroše jenž pálil mimo tři tyče. Po chvíli Lenz prodloužil u lajny na Kořínka, který se probíjel do šance, centrem oslovil osamoceného Staňka na zadní tyči, ten ovšem ve snaze trefit bránu mířil jen do rukavic dobře se přesunujícího Cihly. Ve 26. minutě se po kombinaci Kotlára s Křížem na rohu vápna, protažení na brankovou čáru a centru prosadil razantní hlavičkou Szep, 1:1. Pak byli přeci jen nebezpečnější domácí. Po dlouhém nákopu se z úhlu řítil na bránu sám Kořínek, ale nezamířil přesně. Po chvíli pálil po rohu a odraženém míči z voleje Bušta za vápnem vysoko nad. Ve 38. minutě hodil Staněk aut na Kunágla, který si pohrál s míčem a předložil jej prvně jmenovanému zpět do křídla. Následovala klika obránci hostů a jedovatý centr, rybička Kořínka a druhá pohledná gólová hlavička, 2:1. To Hraničář nabudilo a přidal další branku. Dvě minuty před uplynutím základní hrací doby byl na půli hřiště faulovaný Lenz. Sám postižený rychle rozehrál do středu na volného Stanku jenž si míč potáhl před vápno a vrátil doprava kde byl naběhnutý Lenz, vypálil a od vzdálenější tyče se balon odrazil do brány, 3:1.

Pojistka matadora

   Úvodních 15 až 20 minut to vypadalo, že domácí budou chtít výsledek především ubránit než potvrdit. Hned v první minutě pálili hosté ze zajímavé vzdálenosti o kousek mimo. Pak pozornost Cihly vyzkoušel Kořínek. Po cca čtvrthodině hry po spolupráci Vařáka se Szepem odkopával z nebezpečné pozice Sviták. O chvíli později po jedné z mnoha hezkých přihrávek Hrdiny mířil z úhlu jen do boční sítě Havlíček. Hned nato hosté odvrátili nebezpečnou Holejovu standardku před dotírajícím Haňurem jen ke Kořínkovi jenž levačkou trefil tyčku hostující brány. V 65. minutě po centru Szepa a hlavičce Vařáka předvedl dobrý reflex Valíček. Pak Hrdina znovu vyslal zajímavý balon, tentokrát na Kříže, s jeho zakončením si Valíček v pohodě poradil. Následně se Hraničář dostal do přečíslení, Kořínek si potáhl míč do středu a oslovil z úhlu nabíhajícího Kunágla, ale ten ze strtany trefil jen dobře zasahujícího obránce Olešníka. Prakticky v zápětí zakončoval Kunágl v šestnáctce levačkou a Cihla vyrážel nohou, roh. Deset minut před koncem byl ve slibné pozici znovu Kořínek a možná trochu sobecky zakončil jen do gólmana hostí. V 84. minutě si na jeden z dlouhých odkopů Valíčka počkal Maršálek, zvedl hlavu a lobem poblíž vápna upravil přes vybíhajícího Cihlu na konečných 4:1. 


Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - V. Bušta [-] , M. Sviták [-] , J. Haňur [-] , M. Bašta [-] - J. Holej [-] , Z. Staněk [-] , J. Stanka [-] , J. Kunágl [-] - D. Lenz [-] , T. Kořínek [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , P. Mach [-] , Z. Vařák [-] - D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , J. Kříž [-] - P. Stejskal [-] - Z. Hrdina [-] , T. Volf [-]

ŽK: 19. A. Kotlár , 74. M. Pojer , 82. D. Szep .
Hráči zápasu: Z. Staněk , J. Holej - Z. Hrdina , P. Vornay .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ŠROM Jiří (N), BAŠTA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.