Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:30

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boršov se doma rozloučil bůrem do sítě Borovan


Branky


0
Boršov doma znovu naděloval
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro domácí

   Už jistý mistr Boršov se před solidní diváckou návštěvou loučil doma s okresem. Borovany měly záchranu jistou a tak mohly oba týmy hrát uvolněně. Prakticky od začátku byl Boršov lepším mužstvem. Pramenila z toho i úvodní branka v 6. minutě kdy své gólové představení rozjel Pícha a centrovaný balon uklidil hlavou de facto do prázdné brány, 1:0. Ve 13. minutě to byl znovu Pícha, který po narážečce uklízel míč do odkryté Pečenkovi brány. I hosté se prezentovali uvolněným výkonem a měli svých pár šancí, ale proměnit je nedokázali. Boršov měl nicméně navrch a gólových příležitostí si vypracoval více. Borovany, ale držel dobře chytající Pečenka. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za stavu 2:0.

Čtyři branky ve druhé půli

   I ve druhé půli pokračoval fotbal, který se přítomným divákům musel líbil. Domácí v 54. minutě přidali třetí gól a to zásluhou Šimečka, 3:0. Jen čtyři minuty nato se dokázal gólově prosadit Soukup a zvýšil už na 4:0. Na pro hosty nepopulárního bůra upravil v 65. minutě Pícha a zkompletoval tak hattrick. V samém závěru utkání dokázali dobře chytajícího Vosejpku Borovany přeci jen překonat a zaznamenaly čestný úspěch. V 86. minutě si dokázal se dvěma protihráči poradit Pilát a z nějakých dvaceti metrů zamířil přesně k tyči, 5:1.


Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér domácí): Věděli jsme, že Borovany neprohrály posledních snad sedm zápasů a bude nás čekat těžké utkání. To se také potvrdilo, soupeř velice dobře kombinoval a prvních deset patnáct minut byl i lepší, ale bez gólové šance. Potom jsme hru vyrovnali a po dvou gólech Píchy vedli 2:0. Zbytek poločasu už se dohrál pod naší taktovkou. V kabině jsme si něco řekli a přidali další tři góly a zahodili pět nebo šest tutovek. Ale i hosté měli své šance, hlavně díky Vosejpkovi jsme až do závěrečných minut drželi nulu. Jinak to byl dobrý fotbal, za krásného počasí, na krásném hřišti a před velmi slušnou diváckou návštěvou. Pochválit si zaslouží střelec hattricku Pícha a gólman Vosejpka.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér hosté): Boršov hrál výborně a uštědřil nám fotbalovou lekci. Mají dobře poskládaný mančaft a hrají pěkný fotbal. Kdyby zápas skončil třeba 11:4 nemohl by se nikdo divit, naštěstí nám výborně zachytal Pečenka a uchránil nás od většího výprasku. Musím být soudný a uznat, že nás Boršov suverénně přehrál a je to asi nejlepší mančaft v okrese. Přeji jim aby se jim v 1. B. dařilo a hráli vysoko. Mají i pěkný areál na kterém se hrál uvolněný fotbal nahoru dolů. Vyzdvihnout si zaslouží Pečenka, Pilát a mladík Babka.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - M. Pícha [-] , F. Pokorný [-] , L. Soukup [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] , F. Filištein [-] , A. Matoušek [-] , R. Kofroň [-] , L. Komrska [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Chrástka [-] , M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] , A. Fencl [-] , B. Němec [-] , F. Faktor [-] , J. Čermák [-] , P. Langer [-] , J. Brenner [-] , B. Kratoška [-]

ŽK: 8. K. Pečenka .
Hráči zápasu: R. Vosejpka , M. Pícha - A. Pilát , K. Pečenka , D. Babka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hučík Marek - TOMEK Jiří (N), BICAN Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.