J. Švec 74. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov smírně s Jankovem


Branky


74. J. Švec (p.) - 60. D. Šindelář
0
Neplachov proměnil až třetí penaltu a zajistil si bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Na zavlažený bukovský pažit zavítal rezervní tým Jankova, který se na jaře prezentuje velmi dobrými výkony a tak neplachovské po utkání v Mladém čekal další soupeř z první pětky. Hráči Neplachova začali aktivněji, více běhali a drželi míč. Většinu první půle byl Neplachov aktivnější a hosty z Jankova přehrával a vytvořili si několik gólových šancí. Do první z nich se dostal v 8. min. M. Dušák, když se protáhl kolem posledního hráče hostů Simandla, ten ho v šestnáctce stáhl za dres a tak kapitán domácích nemohl zakončit. Rozhodčí tento zákrok jako penaltový neposoudil a hrálo se dál. Hostům dělali velké problémy křížné nákopy J. Chmela, který často hledal naběhnutého M. Dušáka a ten zle zatápěl hostující obraně. Do další šance domácích se dostal Šafář, který po přihrávce právě M. Dušáka z pravé strany mohl v malém vápně otevřít skóre utkání. Balón v jasné pozici ale vůbec netrefil podle svých představ. Pár minut na to dokázal po levé straně přesprintovat všechny Sobota, jenže z úhlu sám před brankářem neumístil míč dobře a nechal vyniknout gólmana hostů Honnera. Pak tlak domácích trochu polevil a hned z toho mohli inkasovat z kopačky Kudláčka, který se po standartní situaci ocitl sám na malém vápně. Jeho šanci zlikvidoval neplachovský brankář Dvořák ve spolupráci s jedním z obránců, který na poslední chvíli zblokoval Kudláčkovu střelu, a tak svižný a zajímavý první poločas skončil bez branek. Především domácí tak mohli (jako už po několikáté) litovat neproměněných šancí.

Tři penalty na vyrovnání

   Druhé dějství začalo trochu opatrněji. Domácí už nebyli tolik na míči  a nenavázali na výkon z první půle. Naopak byli to hosté, kteří mohli dát první gól zápasu. To když si J. Šindelář dvakrát vyměnil míč s Maxou a po této pěkné kombinaci mohl střílet z dobré pozice už v pokutovém území. Jeho dělovku vyrazil Dvořák, jenže J. Šindelář se dostal ještě k dorážce, kterou z brankové čáry nakonec odkopával obránce domácích. Tohle varování Neplachov nevzal vážně a po dalším brejku Jankova už inkasoval. Parádní individuální akcí se v 60. min. prezentoval mladý Dominik Šindelář, když obešel tři hráče a pak prostřelil Dvořáka po jeho pravé ruce, 1:0. Domácí tak mohli hořce vzpomenout, co všechno promarnili v první půli. Neplachov pak prostřídal a chtěl se pokusit o vyrovnání. V 70. min. byl ve velkém vápně stažen za dres právě střídající P. Švec. Rozhodčí byl tentokrát blízko a odpískal pokutový kop. Míč si připravil sám faulovaný P. Švec a protože jeho střela mířila doprostřed branky dokázal jí Honner vyrazit. Neplachov zůstal na míči a pár minut na to se kopala penalta číslo 2. Další střídající hráč Neplachova Blažek byl zezadu podražen v malém vápně. Balón si tentokrát postavil brankář domácích Dvořák a napálil míč, ale jen pouze do tyče! Odražený míč se nepovedlo jankovské obraně odkopnout a tak těsně před dorážejícími hráči Neplachova odehrál balón do bezpečí rukou jeden z hráčů Jankova. Rozhodčí byl asi dva metry od této situace a odpískal další pokutový kop. Hosté se samozřejmě zlobili, ale spíše mohli být rádi, že tato úmyslná ruka nebyla oceněna ještě kartou. Penaltu číslo 3 pak proměnil Jan Švec, 1:1. Hosté pak odpověděli hlavičkou Hály, kterou zlikvidoval Dvořák. Domácí mohli nakonec zápas otočit. Pár minut před koncem dostal přesnou přihrávku z levé strany od M. Dušáka Svobodný. Sám v pokutovém území si bohužel špatně zpracoval balón a jeho nepovedená střela tak skončila vedle… Oba týmy si tak do tabulky připsali po bodu.

 

    Autor: Lubáš Blažek (TJ Sokol Neplachov)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč domácí): Takže další výborný první poločas a další neproměněné šance. Kolik my potřebujeme šancí na gól, to je strašné. Kdyby skončil 3:1 nikdo by se nemohl divit. Jenže my zahazujeme jednu gólovku za druhou a pak to doháníme na poslední chvíli. V druhé půli už to nebylo ono, hosté byli trpělivější a připravili si taky několik dobrých možností. Utkání mělo spád a bylo určitě zajímavé. Bylo vidět nasazení a důrazná hra obou týmů, jen těch gólů mělo padnout více.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč hosté): Na takový zápas se hned tak zapomenout nedá. Mohl by se podle něj natočit nějaký komediální seriál jako třeba Okresní přebor. K zápasu jsme přijeli s několika mladými dorostenci. Po deseti minutách se proti nám měla kopat penalta, ale rozhodčí jí nepískl. Jinak se to strašně kopalo a bylo to o ničem. V první půli jsme zahrozili snad jen Kudláčkem, který z malého vápna trefil jen bránícího hráče. Ve druhý půli hezky prošel mezi třemi Šindelář a poslal nás do vedení. Pak se proti nám kopaly tři penalty během pěti minut. Nejprve sebou řízl o zem domácí útočník. Náš gólman nególman, ale dokázal chytit. Další se kopala po faulu Simandla, soupeř trefil tyč od níž se balon odrazil k našemu hráči, rozhodčí ovšem viděl ruku a kopala se hned další. Pak bylo po dvou třech nevyužitých šancích na obou stranách. Výsledná remíza je asi zasloužená. Podržel nás Honner, který není gólmanem. Nějaké šance chytil a sbíral i centry.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Láník [-] , J. Chmel [-] , P. Dušák [-] , J. Švec [-] - P. Šafář [-] , V. Šíma [-] , D. Štěcha [-] , L. Svobodný [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] -

SK Jankov B
J. Janeček [-] - J. Honner [-] , P. Boháč [-] , P. Hála [-] , J. Šindelář [-] , D. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , M. Prediger [-] , F. Černý [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 26. M. Kudláček .
Hráči zápasu: J. Švec , P. Dušák , M. Dušák - J. Honner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠTĚCHA Martin (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.