Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda otočila se Čtyrákem


Branky


0
Dobrá Voda odčinila debakl z Boršova porážkou Čtyráku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná půle

   Dobrá Voda, která v minulém kole schytala osm branek od Boršova chtěla výprask před domácími diváky odčinit. Čtyři Dvory budou mít ještě práci se záchranou, ale dostavily se v solidní sestavě a pomýšlely na body. Větší odhodlání zpočátku předvedli domácí a hned v první minutě se musel dvakrát v krátkém sledu činit Voneš. O pár chvil později si poradil s nepříjemnou střelou dobrovodských. Pak se začali zvedat i hosté a hrozit. Knietlvův pokus Šinko vytěsnil, ale po Raušerově centru a hlavičce Příhody už kapituloval, 32. minuta a 0:1. Čtyrák v první půli rozvlnil síť ještě jednou, ovšem pro odmávaný a odpískaný ofsajd branka neplatila. Naopak ve 42. minutě rozjel své gólové představení mladík Valenta, když se po rohu hostů a následném protiútoku prosadil, 1:1.

Obrat v závěrečné desetiminutovce

   Druhou půlku začali aktivněji hosté a hned v první minutě se ujala šťastná střela Příhody nějakých dvaceti metrů, 1:2. Dobrá Voda dokázala odpovědět v 64. minutě a to opět zásluhou Valenty, 2:2. Ve zbytku zápasu už Čtyři Dvory mnoho nebezpečí neznamenaly. Za to domácí v závěru dokonaly obrat. V 82. minutě se po závaru kolem vápna dostal balon dovnitř k osamocenému Petru Šteyerovi jenž otočil vývoj zápasu, 3:2. Dvě minuty nato zůstal vzadu sám Viktor, situaci pro hosty nevyřešil dobře a byl z toho samostatný únik Valenty, který dokonal hattrick, 4:2.


Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč hosté): Dvakrát jsme vedli a vlastními chybami se připravili, když ne o tři body, tak o bod. Dobrá Voda nám dala gól snad z každého brejku. Mají šikovný mančaft s mladými kluky. My měli celkem solidní sestavu. Domácí na nás vlétli a Voneš musel hned v první minutě dvakrát vyrážet. Dostali jsme se do hry kolem desáté minuty. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, ale druhý gól nás srazil a asi jsme se sesypali a pak už snad ani šanci neměli. Pokud se chceme zachránit musíme porazit Hrdějovice, což bude těžké. Dobrý zápas odehrál Příhoda a i přes čtyři inkasované góly zaslouží pochvalu Voneš.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , T. Valenta [-] , P. Šteyer [-] , J. Šedivý [-] , M. Granov [-] , L. Klimeš [-] , D. Šedivý [-] , P. Hoffmann [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - J. Příhoda [-] , J. Raušer [-] , P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] , J. Viktor [-] , P. Trnka [-] , M. Maliňák [-] , L. Zeman [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

ŽK: 73. R. Candra , 75. L. Klimeš - 59. P. Trnka .
Hráči zápasu: J. Příhoda , M. Voneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - CAHÁK Michal (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.