3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si poradilo s Neplachovem


Branky


0
Mladé si upevnilo třetí příčku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro Mladé

   Mladé bylo v souboji s Neplachovem favoritem zápasu. Poměrně brzy se také domácí ujali vedení. V 8. minutě totiž dokázal Vítek potrestat chybující defenzivu hostí, 1:0. Neplachov nepůsobil odevzdaným dojmem a snažil nepříznivý stav zvrátit. Kapitánovi Martinu Dušákovi se dokonce po dvou střelách z úhlu podařilo rozvlnit síť. Ke smůle hostů však vždy jen tu boční a tak znovu trestalo Mladé. Další chybu v zadních řadách Neplachova přetavil v druhý gól Linhart, 2:0. V závěru poločasu pak byl v nebezpečném prostoru faulovaný Martin Dušák. Hosté se však pokutového kopu domáhali marně, rozhodčí Škuthan nařídil jen přímý kop z hranice šestnáctky, který hosté nezužitkovali.

Gólová pojistka

   Dvougólové manko hosty nezlomilo a prezentovali se zlepšeným výkonem. Měli sice několik standartních situací a střel, ale zrazovala je buď především finální přihrávka. Velmi často také nebezpečí zažehnal bezchybný domácí stoper Brozman. A tak udeřili znovu domácí. V 70. minutě proměnil brejk s pomocí teče jednoho z hostů Kolář a upravil na konečných 3:0. Mladé si díky zaváhání Jankova upevnilo třetí místo v tabulce a v příštím kole zavítá do Srubce. Tenhle zápas se dá označit i jako šlágr kola. Neplachov bude o víkendu hostit nebezpečný Jankov.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč hosté): Domácí byli jasnými favority, ale my jsme tam nejeli odevzdaní a chtěli překvapit. Jenže brzy jsme vyrobili obrovskou chybu a nabídli domácím gólovku, kterou proměnili. To samé bylo i při druhém gólu, zase velká chyba v obraně po níž už domácí vedli o dva góly. I tak jsme do druhé půle vstoupili aktivně a snažili se o kontaktní gól, který by nám dal šanci se zápasem ještě něco udělat a, i když jsme byli na míči chyběla kvalitní finální přihrávka. Navíc domácí hráli v defenzívě bez chyb. Měli jsme i několik standartních situací, z těch jsme nevytěžili bohužel nic. Zápas jsme si ale prohráli sami. Dva góly jsme v podstatě domácím darovali a to pak těžko můžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk. Nicméně utkání jsme odbojovali až do konce.



Sestavy



TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Švec [-] , P. Dušák [-] , J. Chmel [-] , J. Láník [-] - V. Šíma [-] , P. Šafář [-] , M. Nekola [-] , L. Sobota [-] - M. Dušák [-] , P. Švec [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - STACH Josef (N), ŠTĚCHA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.