1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda padla s outsiderem ze Stropnice


Branky


0
Zachraňující se Stropnice veze teprve podruhé v sezoně body z venku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Dobrá Voda byla v souboji s Horní Stropnicí jasným favoritem zápasu. A to nejen díky tabulkovému postavení, ale i proto, že Hraničář získal jediné body z venkovního utkání 3. září ve Čtyráku. Domácí byli po většinu zápasu lepším a fotbalovějším týmem. Přesto jako první udeřili hosté a to už v 5. minutě zápasu. To Lenz pronikl ze strany do šestnáctky, zasekl balon a z rohu vápna poslal míč levačkou do šibenice, 0:1. Domácí zahrozili několika nebezpečnými standardkami, ale buď zasáhl skvěle chytající Valíček nebo nemířili přesně. Hosté se dostali k několika brejkům, k jejich smůle s nimi ovšem Kořínek nenaložil ke spokojenosti stropnických. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za překvapivého stavu 0:1.

Korekce v závěru

   Ve druhé půlce domácí hnali za vyrovnáním, ale většinou naráželi na připraveného Valíčka, který vychytal dobré tři góly. Ale k zakončení se dostávali i hosté a v 66. minutě udeřili podruhé. Standardku poblíž vápna zahrával kapitán Holej, trefil sice zeď, ale míč se dostal Haňurovi jenž přihrál Baštovi a ten neměl větší problém trefit odkrytou bránu, 0:2. Ze závěrečného náporu dokázala Dobrá Voda jen snížit. V 87. minutě dokázal Šteyer obstřelit hostujícího gólmana a upravil na konečných 1:2. Zachraňující se Hraničář si tak připsal podruhé v sezoně tři body z venku a může slavit šťastné vítezství.


Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč hosté): Domácí měli více ze hry a byli i fotbalovější. My se snažili hrozit z brejků. Šancí bylo na obou stranách na dva zápasy. Nás naštěstí podržel nejlepší hráč na hřišti, gólman Valíček, který chytil minimálně čtyři góly. Za to náš střelec Kořínek neměl svůj den a spálil co se dalo. Všichni věříme, že to brzy prolomí a zase mu to začne lepit. Hlavní je, že jsme vyhráli a získali důležité tři body. Vybrali jsme si štěstíčko, které nám jindy chybělo.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - J. Marek [-] , Č. Marek [-] , O. Jirák [-] , J. Šedivý [-] , P. Šteyer [-] , L. Klimeš [-] , P. Zayml [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Sviták [-] , J. Kunágl [-] , V. Bušta [-] , J. Haňur [-] - M. Bašta [-] , J. Stanka [-] , Z. Staněk [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-] -

ŽK: 73. T. Kořínek , 84. J. Kunágl .
Hráči zápasu: R. Valíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - CAHÁK Michal (N), ŠROM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.