0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec s Boršovem bez branek


Branky


0
Zvonily tyčky a břevno, ale v divácky atraktivním zápase gól nepadl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyč v první půli

   Boršov mohl za určité konstelace, tedy při zaváhání Hluboké stvrdit postup už po zápase ve Srubci. Domácí, ale chtěli odčinit vysokou podzimní porážku 6:1 v Boršově. Utkání mělo od samého začátku spád a k vidění byly šance před oběma bránami. O pověstný chloupek byli ze začátku možná lepší hosté. Přihrávku Píchy ze strany o kousek minul Anderle a Pokorný mířil trochu z úhlu jen do tyče Korbelovi svatyně. Ve slibné příležitosti se poté zjevil Pícha, ale mířil jen do gólmana. Ale i domácí se dokázali dostat do šancí, které ovšem stejně jako hosté neproměnily. Sudímu Grancovi tak za první půli v notýsku přibyla jen žlutá karta Pokorného a do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Fotbal bavil, ale gól nepadl

   I ve druhé půli se předváděná hra fanouškům obou táborů líbila. Šance na rozhodnutí měly obě mužstva. S blížícím se závěrem byli pro změnu zase o něco nebezpečnější srubečtí. Novotný hlavou přistrčil Budějckému, ale ten trefil jen břevno Bublíkovi brány. A pár minut před závěrečným hvizdem musel hostující gólman předvést dobrý zákrok aby vytěsnil míč alespoň na tyč. Utkání, které bylo fotbalové a nabídlo šance nakonec skončilo remízou 0:0. Boršov tak musí na definitivu prvního místa a postupu výš počkat minimálně týden. Ale může ho oslavit před svými fanoušky po utkání s Dobrou Vodou.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér domácí): Opět se potvrdilo, že s týmy jako je Hluboká, Boršov nebo Mladé, když jsme v dobré sestavě jsme schopní hrát velmi dobrý fotbal. Byl to oboustranně dobrý fotbal, což potvrdili i fanoušci. Zápasu chyběly jen góly, takových třeba 2:2 bylo krásných. První půle byla vyrovnaná a v té druhé jsme byli od nějaké pětašedesáté sedmdesáté minuty jsme byli skoro už jen na polovině soupeře. Byly i šance, které se daly využít. Musím pochválit celé mužstvo včetně těch, kteří do utkání zasáhli.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér hosté): Věděli jsme, že Srubec bude těžkým soupeřem. I když jsme je na podzim porazili vysokým rozdílem, ale to byli v jiném rozpoložení. Začali jsme myslím dobře a v první půli měli tři čtyři šance. V té druhé měl nějaké příležitosti soupeř, ale také nedali. Výsledná remíza je asi zasloužená, škoda jen, že nepadaly branky. Musím Srubec pochválit za předvedenou hru a hlavně za to, že se hrál fotbal. S bodem jsme nakonec spokojeni. Pochvalu zaslouží celý tým.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Dittrich [-] , D. Rainke [-] , J. Leština [-] , D. Muzika [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] , F. Hekrdla [-] , J. Hekrdla [-] , F. Šálek [-] , J. Jindra [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , M. Pícha [-] , V. Anderle [-] , J. Gruber [-] , J. Vančura [-] , J. Češka [-] , L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 57. D. Vondroušek - 32. F. Pokorný , 72. R. Kofroň , 80. J. Gruber .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: GRANEC Robert - TŮMA Jiří (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.