Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák nestačil na rozjetý Jankov


0
Kudláček hattrickem sestřelil Čtyrák
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro hosty

   Jankov sice dorazil do Čtyráku bez posil z áčka, ale domácím to nepomohlo. Hned šest domácích hráčů mělo totiž v nohách už zápas buď za áčko nebo za dorost. Už od úvodního hvizdu diktovali tempo hry hosté, kteří byli jasně lepším týmem. Ve 20. minutě se povedlo napadajícímu Rutovi vystihnout rozehrávku Čtyráku a následně předložit balon před odkrytou bránu Kudláčkovi, který s vedoucím gólem neměl těžkou práci, 0:1. O šest minut později Jankov znovu dobrým napadáním donutil domácí na půlce k další chybě v rozehrávce. Maxa posunul Bohdalovi, který krásnou přihrávkou středem oslovil Kudláčka jenž zakončil střelou podél Voneše, 0:2. Na druhé straně prověřil Maxu snad jen střelou Sedlic, ale hostující gólman vyrazil. Do slibné příležitosti se dostal ještě Tušl, mířil však z levé strany jen do boční sítě. Poločas tedy vyzněl zaslouženě pro hosty a to v poměru 0:2.

Hattrick Kudláčka a gólová tečka

   Úvod druhé půle zastihl domácí v lepším rozpoložení. Ale Sedlicovu střelu Maxa reflexivně vyrazil. Po chvíli se ovšem prakticky vše vrátilo do kolejí z první půle a hráli především hosté. V 58. minutě to byl takový evergreen, když Jankov vystihl nepřesnou rozehrávku domácích. Černý posunul dopředu Tušlovi, ten balon píchl do strany Kudláčkovi a hattrick byl na světě, 0:3. V další šanci se po úniku po pravém křídle ocitl Srogončík, ale pravou chvíli pro střelu prováhal a s jeho slabým zakončením si Voneš dokázal poradit. V 72. minutě vybídl k úniku po křídle Černý kapitána Ruta, ten se protáhl po křídle a následně se dokázal zbavit domácího obránce, poté naservíroval míč před opuštěnou bránu Šindelářovi, 0:4.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč domácí): My byli tři hráči se zápasem v nohách za áčko a tři mladíci hráli za dorost. A to už se fotbal moc hrát nedá. Jankov byl po celý zápas jasně lepší a my zaostávali snad ve všem. Za celý zápas jsme měli asi jen dvě šance. Většinu utkání jsme se jen bránili a soupeř diktoval tempo. Pochvalu zaslouží snad jedině Voneš jenž ještě nějaké šance pochytal a uchránil nás od většího přídělu.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč hosté): Nám zápas prostě sedl a soupeři evidentně moc ne, takže asi nebylo moc o čem. Od začátku jsme drželi balon a byli lepším týmem. Byl to jednoznačný zápas a jsme spokojení. Zkusili jsme to teď bez pendlerů, kteří nám pomáhali v minulých zápasech, protože máme nahráno a také aby si zahráli všichni kluci. Myslím, že nám dobře zahrála záloha tedy Šindelář a Rut. Hráčem zápasu určitě střelec hattricku Kudláček.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - F. Leiš [-] , D. Sobolík [-] , L. Zeman [-] , M. Fatura [-] , A. Čepička [-] , M. Sedlic [-] , J. Viktor [-] , P. Trnka [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

SK Jankov B
P. Maxa [-] , D. Rut [-] , K. Bohdal [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , F. Srogončík [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

ŽK: 59. J. Šindelář , 85. D. Rut .
Hráči zápasu: M. Voneš - D. Rut , J. Šindelář , M. Kudláček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZEVL Karel - BEZPALEC Václav (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.