4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov přejel Neplachov


Branky


0
Boršov si připsal povinnou výhru a zvýšil náskok na čele
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Zápas Boršova s Neplachovem se hrál na poměrně těžkém terénu, který ovlivnil déšť před utkáním. Přesto domácím vyšel úvod zápasu a už v 8. minutě tečoval centrovaný balon hlavou k tyči kapitán Gruber. Dvořák v brance hostí byl bezmocný, 1:0. Boršovu se potom už těžko dostávalo do zahuštěné obrany Neplachova, který chtěl spoléhat především na brejky. Po půlhodině hry dokázal vyrovnat hostující Štěcha, 1:1. Zbytek půle se dohrál bez větších šancí a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Rozhodnutí ve druhé půli

   Ve druhém dějství na sebe branka nenechala dlouho čekat. A i když byl za střelce označen hostující hráč radovali se domácí. Po dvou minutách hry dostal kolmou přihrávku Pokorný, který se zbavil obránce hostí a přihrával před bránu. Tam si pro Neplachov smolně srazil míč do vlastní sítě vracející se Šafář, 1:2. Po hodině hry už se zápisu mezi střelce dočkal i Pokorný. Možná i vinou kluzkého terénu nerozehrál Dvořák přesně, to vystihl právě Pokorný, dvakrát si míč postrčil a pak ho uklidil do prázdné branky, 3:1. Definitivu výsledku přinesla 75. minuta. Domácí vysunuli Šimečka, který pláchl zadákům Neplachova a obstřelil Dvořáka, 4:1. Boršov tak využil zaváhání Hluboké, která jen remizovala v Mladém a pět kol před koncem soutěže zvýšil náskok na druhý tým v tabulce už na 11 bodů. 


Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér domácí): Věděli jsme, že Neplachov bude hrát na brejky a to se potvrdilo. Soupeř dobře zahušťoval a my se k němu těžko dostávali. Nicméně začali jsme dobře a ujali se vedení. Pak jsme ale přestali hrát, asi jsme se vedením uspokojili a po naší chybě hosté vyrovnali. V kabině jsme si něco důrazněji řekli a druhá půlka už byla dá se říci tak nějak jak bychom si představovali. Musíme se s tím poprat a bojovat dál, protože ještě nikde nejsme a je před námi ještě pět zápasů, tedy patnáct bodů ve hře. Pochválit musím celý tým, za to jak se ve druhém poločase semknul a udolal tři body, které jsou podstatné.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - M. Pícha [-] , F. Pokorný [-] , L. Soukup [-] , V. Anderle [-] , F. Filištein [-] , J. Gruber [-] , J. Lísal [-] , R. Kofroň [-] , A. Matoušek [-] , L. Fessl [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , D. Štěcha [-] , P. Šafář [-] , J. Švec [-] , P. Dušák [-] , J. Chmel [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 83. J. Bublík - 29. J. Švec , 60. J. Chmel , 87. L. Svobodný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - TOMEK Jiří (N), ŠTĚCHA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.