0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si rozdělilo body se Čtyrákem


Branky


0
Diváci se gólu nedočkali
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s minimem šancí

   Tradiční sobotní odpoledne svedlo na hřiště v Mladém domácí proti značně omlazenému výběru Čtyř Dvorů B. A že mladíkům nechybí ambice, bylo znát od úvodního hvizdu. Po hřišti hýřili aktivitou, napadali rozehrávku a působili pomalu se rozjíždějícímu mládskému stroji velké problémy. Tradiční rychlé přechody domácích končili převážně nepřesnou přihrávkou v náruči brankáře nebo v prostorech mimo hrací plochu. První výraznější akci utkání měli hosté. Osamocený únik Sedlice po hrubce domácích stoperů ustál Brůžek v roli jeden na jednoho a nechal si nastřelit připravenou paži. Na druhé straně se mezi tyče stále nic nevměstnalo. A závěr akcí přidával šediny věrným fanouškům. A že se opravdu nebylo na co dívat, nadále potvrzovaly obě strany.

Ani druhá půle branku nepřinesla

   Druhý poločas přinesl mírné zlepšení na straně domácích, ale přihrávky na polovině soupeře nehledaly adresáty a ve slibných situacích plnili své povinnosti na výbornou hostující zkušení obránci, kteří většinu střel zblokovali a brali práci svému ochránci svatyně. Naopak na druhé straně létaly vápnem balony jako na tenise. V největší šanci zasáhl Kolář, který dokázal netrefit bránu z pouhých dvou metrů a zakročil před dobíhajícím útočníkem. Poslední šanci zápasu zneškodnil Brůžek s příspěvkem paní Štěstěny, kdy střelu Pechy z několika metrů udržel pod svým tělem. Nezáživný zápas dopadl nudnou remízou, která je ztrátou spíše pro domácí borce z Mladého, za dnešní výkon si však více nezasloužili.

 

   Autor: Jan Brůžek (SK Mladé)



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč hosté): My tradičně dávali horko těžko dohromady sestavu. Bylo nás jedenáct a na lavičce jen mladý gólman. Domácí měli hru víceméně pod kontrolou, ale bez vyložené šance. My hráli zkušeně odzadu, kde jsme byli my staří kmeti. Soupeř se snažil hrozit centry ze strany, ale my to vždycky odkopli, odhlavičkovali nebo balon sebral gólman. Měli jsme jednu velkou šanci v první i ve druhé půli, ale domácí gólman nás vychytal. Podali jsme kolektivní výkon a výsledná remíza je asi zasloužená, i když domácí mohli být nakonec i šťastnější.



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
P. Sobolík [-] - M. Fatura [-] , J. Viktor [-] , T. Pecha [-] , P. Knietel [-] , M. Babka [-] , Z. Kuna [-] , L. Zeman [-] , O. Píša [-] , M. Sedlic [-] , Z. Svoboda [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HLAVÁČ Josef (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.