2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov si vyšlápl na lídra z Boršova


Branky


0
Jankov rozhodl ve dvaceti minutách
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

    Boršov jenž celkem s přehledem vede celou soutěž dorazil do Jankova bez několika hráčů základu, přesto chtěl urvat nějaké body. Podstatně lépe vstoupili do utkání domácí a už ve 4. minutě se mohli radovat z vedení. Po centru Jirkovského mířil hlavou přesně Kudláček, 1:0. Boršovem zřejmě první gól otřásl a dlouhé minuty se nemohl dostat ke své hře. A tak Jankov znovu trestal. Ve 21. minutě to byl opět Jirkovský, který gólovou přihrávkou vybídl ze středu hřiště Popelku a ten zavěsil pod břevno Bublíkovi brány, 2:0. Teprve potom se začali osmělovat i hosté. Asi v největší šanci se zjevil Kofroň, ale prázdnou bránu netrefil. Jinak se hrálo poměrně bojovné utkání a nezřídka se i zajiskřilo o čemž svědčí i čtyři žluté v rukou sudího Hučíka během první půle. Do kabin tedy odcházeli spokojenější jankovští a to díky vedení 2:0.

Druhé dějství branku nepřineslo

   Ve druhém poločase pokračoval Boršov ve zlepšeném výkonu a vytvořil si i několik víc než nadějných příležitostí a to zejména po standardkách. Své šance zahodili Pokorný i Čuřík. Hostům se nakonec podařilo dopravit balon do sítě za Hejníčka, ovšem gólovou radost z kontaktní branky překazil zdvižený praporek a odpískaný ofsajd. Druhá půle tedy regulérní gól nepřinesla a z výhry 2:0 se mohli radovat domácí.


Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Filip Černý (hráč domácí): Hrálo celkem bojovné utkání, chvílemi možná i vyhrocené s ostřejšímy zákroky. Řekl bych, že v první půle jsme byli lepší a soupeře k ničemu moc nepouštěli. První branku dal po centru Jirkovského Kudláček, druhou opět po přihrávce Jirkovského Popelka. Boršov hrozil hlavně po standardkách, kdy po jedné z nich netrefil prázdnou bránu. Ve druhé půlce to byla z naší strany taková údržba. I když hosté trefili tyč, možná i dvě nějak jsme to uválčili do vítězného konce.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér hosté): Věděli jsme, že jedeme k silnému soupeři, který bude posílen několika hráči z áčka a to se také potvrdilo. Loni to byl z Jankovem jeden z nejlepších zápasů a tak jsme čekali dobrý fotbal z obou stran. Bohužel jsme prvních dvacet minut prospali a dostali dva velmi hloupé góly. Potom jsme převzali hru do své moci a byli jasně lepší. Ale opustilo nás střelecké štěstí a naše loženky nedokázali proměnit a, že jich bylo dostatek. S takovým soupeřem, když nedáme šance nemůžeme pomýšlet na nějaký výsledek. Nicméně musím mužstvo pochválit za předvedený výkon i hru, i když jsme dorazili bez čtyř hráčů. Zklamala nás koncovka a to rozhodlo celé utkání.



Sestavy


SK Jankov B
L. Hejníček [-] - V. Jirkovský [-] , K. Bohdal [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , F. Srogončík [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - M. Pícha [-] , F. Pokorný [-] , V. Čuřík [-] , J. Vančura [-] , F. Filištein [-] , J. Češka [-] , J. Lísal [-] , R. Kofroň [-] , A. Matoušek [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 35. M. Kudláček , 43. M. Popelka , 45. L. Simandl - 13. F. Pokorný , 59. R. Kofroň .
Hráči zápasu: M. Kudláček , V. Jirkovský , M. Popelka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - PAVLÍK Michal (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.