2:1
(1:1)
26. J. Brom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec těsně porazil Týn


Branky


0
Novotný znovu rozhodl domácí zápas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

   Srubec, který bojuje o čtvrté místo přivítal Týn B jenž má naopak starosti o záchranu v soutěži. V prvním poločase se domácím příliš nedařilo dostat se ke své hře a naopak měli plné nohy a hlavy práce s dlouhými balony hráčů Týna. Hostům se je dařilo poměrně vyhrávat a byli i relativně nebezpeční. Přesto jako první udeřil domácí Srubec. Ve 25. minutě po standardce poblíž rohového praporku hlavičkoval Šálek a překonal jinak dobře chytajícího Valtra, 1:0. Oslavy gólu stačila sotva utichnout, když se na druhé straně prosadil kapitán Brom, 1:1. Za tohoto stavu se také oba soupeři odebrali do kabin.

Rozhodnutí čtvrt hodiny před koncem

   Do druhého dějství nastoupili domácí s přeskupenými řadami a prezentovali se také zlepšeným výkonem. Dokázali eliminovat dlouhé nákopy a hosté už takové nebezpečí nepředstavovali. A také šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Srubec si však dlouho nevěděl rady s pozorným Valtrem v brance Týna. Až v 75. minutě se po pěkné akci po ose Janoušek, Muzika a Novotný dokázal prosadit posledně jmenovaný, 2:1. Pro Novotného to byl už druhý vítězný gól v domácím zápase za sebou, protože zbytek zápasu si už Srubec dokázal pohlídat a mohl se radovat ze třech bodů. Po pondělní dohrávce na půdě posledních Nových Hradů čeká v sobotu Srubec další venkovní utkání a to v o záchranu bojující Stropnici. Týn v pondělí doma dohrává s Neplachovem a v neděli přivítá na svém pažitu Dobrou Vodu.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (hrající trenér): Dneska jsme nebyli ve své kůži. Měli jsme asi pět gólovek, které výborně pochytal gólman hostů a my zvítězili jen o gól. Přesto, že jsme vyhráli jen 2:1 je naše výhra zasloužená. Hosté měli jen dlouhé nákopy od gólmana bez mezihry o které vepředu bojovali ve čtyřech. Taková nakopávaná se jen tak nevidí. Museli jsme ale přeskupit řady, protože nám některé balony propadávaly a my je neodhlavičkovali. Ve druhé půli se naše hra zlepšila a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Měli jsme asi čtyři tutovky a díky výbornému gólmanovi proměnili jen jednu. Pochválit za výkon si zaslouží Šálek na pravém beku.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Švec [-] , D. Novotný [-] , T. Jeněk [-] , R. Janoušek [-] , J. Petr [-] , P. Kalina [-] , J. Hekrdla [-] , F. Hekrdla [-] , F. Šálek [-] , J. Jindra [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - P. Zavadil [-] , J. Vondra [-] , M. Šebesta [-] , F. Miřátský [-] - L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , J. Maruška [-] , J. Vanda [-] - P. Šimánek [-]

ŽK: 54. J. Jindra , 90. D. Muzika - 82. M. Šebesta , 87. J. Vanda .
Hráči zápasu: F. Šálek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: AIBL Tomáš - TŮMA Jiří (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.