1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice padla s Jankovem


Branky


0
Kuriózní gól domácím body nepřinesl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těšně pro Jankov

   Hosté měli po většinu zápasu míč více na kopačkách a snažili se o kombinační hru, ale mnoho nebezpečí pro domácího gólmana to i díky pečlivé defenzivě neznamenalo. Už ve 3. minutě zkoušel Valíčkovu pozornost z přímáku z možná 25ti metrů Kudláček, mířil jen doprostřed brány. Dvě minuty nato hosté špatným odkopem namazali na vápno Lenzovi, ten si špatně zpracoval a bylo po šanci. V 8. minutě se Kunágl srazil s Baštou a profitovali z toho hosté. Z pravé strany dali přízemní přihrávku před bránu, kterou Valíček jen vyrazil k útočníkovi hostů, ale ten ke štěstí domácích trefil jen Buštu jenž následně ukopl do bezpečí. V 18. minutě si křižný pas na levé křídlo z vlastní poloviny našel Pancíř, postupoval sám a zakončil s přehledem k tyči, 0:1.Po půl hodině se do Kořínkova rohu položil Haňur, ale zakončoval z úhlu a Pavelec byl připraven.

Kuriózní korekce v závěru

   Úvod druhého dějství nabídl spíše pološance na obou stranách. V 64. min. se po dloubáku do strany dostal k balonu Bohdal, nacentroval před bránu kde osamocený Kudláček prostřelil Valíčka. Nic nebyl platný zdvižený praporek a protesty domácích, 0:2. Pak přeci jen Stropnice ožila. V 72. minutě se Bašta řítil středem sám na bránu, ale byl zkosen Simandlem, k nevoli domácích jen za žlutou kartu. O dvě minuty později se Kořínek protáhl po lajně a posunul na vápno Lenzovi a po jeho střele zazvonila tyč. Chvíli nato se protáhl středem Kunágl a za vápnem vystřelil, Pavelec znovu pozorný. Na druhé straně razantně po rohu hlavičkoval na zadní tyči Kudláček, mimo. V 83. minutě pálil o kousek vedle za vápnem Bašta a poté přišel kuriózní kontaktní gól. Pavelec rozehrával odkop od brány přihrávkou na beka. Tu ovšem celkem snadno vystihl Kořínek a pohodlně zasunul do prázdné brány. Hosté sice reklamovali, že se celá situace odehrála ve vápně. Ale sudí Pileček zrovna nevěnoval hře pozornost a navíc stál poblíž půlící čáry, takže by při nejlepší vůli stejně neviděl kde se to celé odehrálo gól uznal 1:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč domácí): Soupeř byl po celý zápas herně lepší. Hlavně v prvním poločase se hrálo prakticky jen na jednu bránu a můžeme být rádi, že jsme neprohrávali větším rozdílem. Ve druhé půli jsme se zlepšili a vytvořili si nějaké šance, bohužel zůstalo jen u nich. K rozhodčímu a k tomu co se dělo na konci zápasu se nemá smysl vyjadřovat.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Sviták [-] , J. Kunágl [-] , T. Pašek [-] , V. Bušta [-] , J. Haňur [-] - M. Bašta [-] , J. Stanka [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-] -

SK Jankov B
A. Pavelec [-] - J. Šindelář [-] , K. Bohdal [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , P. Sedlic [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

ŽK: 53. V. Bušta , 71. J. Maršálek - 57. M. Brabec , 72. L. Simandl , 89. J. Tušl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠROM Pavel (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.