2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Boršov


Branky


1
Jediné neodložené utkání těsně ovládl vedoucí Boršov
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

   Další kolo přineslo nejzajímavější duel kola ne-li sezóny. Odložený duel původního sobotního času svedl celky z nejvyšších dvou pater tabulky na nedělní poobědové utkání. A že se nejedná o ledajaké utkání prokázala delegace třech sudí.  Úvodní minuty byly ze strany hostujícího SK Mladé malinko zakřiknuté, ale s plynoucími vteřinami se balon a herní pohoda převážila spíše na jejich stranu. Kombinace však převážné končila na hranici šestnáctky soupeře nebo příliš dlouhou průnikovou přihrávkou. Domácí tlak odvraceli svěží hrou uprostřed pole, která však nevedla do jasnějších pozic. Přes tlak a úvodní šanci Vítka se síť rozvlnila poprvé na hostující brance. Rozehrávka z půlky hřiště mířila přesně na kopačku Pokorného, který si postrčil balon do vápna a skóroval do protipohybu Jakovljeviče – 1:0. Mladští reagovali šancí Vítka, který v akrobatické pozici nezvládl špičkou přehodit brankáře domácích. A tak přišel druhý úder Boršova. Po možná zbytečném rohovém kopu zůstal na malém vápně nikým nehlídán Gruber a tvrdým volejem navýšil skóre – 2:0. Mladé opět odpovědělo šancí a rovněž Vítka. V samostatném úniku trefil pouze boční síť. Po nezdarech hostů a klidnějším průběhu pro domácí se hra vyrovnala a přibylo soubojů. Vše v mezích a pod taktovkou sudího Špeliny. Zápas nadstandardních parametrů přinesl pouze slibnou střelu Moudrého z přímého kopu. Do šaten se nakonec odcházelo za vedení domácích 2:0.

 

Korekce v závěru

   Druhý poločas přinesl podobný obraz hry jako v poločase prvním. Domácí vědomi svého vedení hráli zataženě a Mladé dobývalo jejich hradby. Šance stále nepřicházely. Pěkné kombinace většinou zůstaly nevyužity a skulinky v domácí obraně nepotrestány. Moudrému v samostatném úniku chyběl krok, při ráně z voleje zase potřebná výška. Dlouhotrvající tlak přerušovaly úniky domácích po lajně, ovšem bez výraznějších komplikací pro obranu hostí. V závěrečných minutách se do útoku vysunul tradičně dobře hrající Šťastný a zvýšil ještě tlak na obranné řady Boršova. V poslední minutě se proháčkoval podél brankové čáry a zpětnou přihrávkou předložil Vítkovi snížení – 2:1. V posledních minutách se dál než na úroveň velkého vápna Mládští nedostali a z Boršova vezou po dobrém výkonu smolnou prohru 2:1. 

 

   Autor: Jan Brůžek (SK Mladé) 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér domácí): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. S tím se dá při souboji prvního s druhým předpokládat. Hra byla od začátku vyrovnaná, ale my měli víc šancí. Mládští nastřelili po rohu břevno a to bylo asi všechno. Povedlo se nám dát dva rychlé góly a půli jsme už celkem v pohodě dohráli. Druhá půlka byla také vyrovnaná, ale soupeře jsme více méně do ničeho nepustili, až na konci po takové nenápadné akci snížili. Myslím, že na okres to byl velmi dobrý zápas a hosté se předvedli v dobrém světle v čele s jejich výborným gólmanem. Musím pochválit celý tým, ale trio Matoušek, Gruber a Komrska bylo myslím stěžejní.

SK Mladé
Jan Brůžek (hráč hosté): Myslím, že domácí si výhru nezasloužili. Měli jsme balon více na svých kopačkách a byli více v tlaku. Bohužel jsme neměli dostatečný klid v koncovce nebo se nezdařila finální přihrávka. Řekl bych, že byl k vidění dobrý fotbal, bohužel se smolným koncem pro nás.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - V. Anderle [-] , F. Pokorný [-] , V. Čuřík [-] , J. Gruber [-] , L. Komrska [-] , J. Češka [-] , J. Lísal [-] , F. Filištein [-] , A. Matoušek [-] , L. Fessl [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Linhart [-] , K. Tondr [-] , J. Šťastný [-] , V. Šafrata [-] , J. Vítek [-] , T. Brozman [-] , V. Moudrý [-] , T. Kočvara [-] , M. Schuster [-] , A. Kolář [-]

ŽK: 45. A. Kolář , 80. P. Schuster .
Hráči zápasu: J. Gruber , L. Komrska , A. Matoušek .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - GRANEC Robert, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 5. 2017 17:10
Jan Brůžek byl asi na jinym fotbale...